Kundtjänst 08-51 000 050 Mån – Tor 08:00 – 17:00 Fre 08:00 – 16:00

Vi hjälper dig att jämföra lån!

Svar inom 24h från upp till 25 långivare - helt kostnadsfritt!
MyLoan

Sedan 2010 har vi hjälpt fler än 300 000 svenskar att jämföra och hitta ett nytt bättre lån. Privatlån kan i princip användas till vad som helst, t.ex renovering, resor, eller att samla dina befintliga lån. Som en av Sveriges ledande låneförmedlare hjälper vi dig när du vill låna pengar. Ansök, jämför och låna med oss - kostnadsfritt!

Låna upp till 500 000 kr från
25 olika långivare
Alla svar inom 24 timmar
- första inom några minuter
Våra erfarna lånerådgivare
hjälper dig hela vägen in i mål
MyLoan
kr
Månadskostnad kr*

Genom att ansöka har jag tagit del av och godkänner MyLoans användaravtal och integritetspolicy.

*) Ett annuitetslån på 100 000 kr, utan avi/uppläggningsavgifter, en återbetalningstid på 10 år med nominell exempelränta 5,65 % (rörlig ränta) ger effektiv ränta 5,80 %. Månadskostnaden blir 1 093 kr (fördelat på 120 betalningstillfällen) och totalt belopp att betala 131 125 kr. Per 2017-09-20.

Allmänt: Erbjudna räntor (inkl. alla avgifter) varierar från lägst 2,95 % till högst 35,70 % per 170920. Räntan är rörlig och sätts av våra samarbetande långivare. Kortast återbetalningstid är 2 år och längsta 15 år.

Avida Finans
Bigbank
Bluestep Finans
Collector Bank
Coop Medmera Bank
Credway
Euroloan
Forex Bank
Goodcash
ICA banken
Ikano bank
Komplett Bank
Konsumentkredit
Lendify
Marginalen Bank
Moneygo
Nordnet
PayEx
Resurs Bank
Santander Consumer Bank
Sevenday
Svea Ekonomi
Wasa Kredit

Låna pengar till låg ränta

När du ansöker om ett privatlån via oss på MyLoan, skickas din låneansökan ut till samtliga av våra samarbetspartners. Genom vår tjänst görs bara en kreditupplysning via UC (Upplysningscentralen), men du får alltså svar från flera långivare på en gång, utan att du behöva lägga en massa tid på att göra en ansökan för varje långivare.

Många av våra banker och långivare ger svar direkt i samband med din låneansökan. Inom 24 timmar har du svar från samtliga av våra samarbetsparners. Du får även besked om du fått avslag av någon långivare. Alla lånebesked samlas på ett och samma ställe, där du enkelt kan logga in för att i lugn och ro jämföra de olika alternativen och välja det som passar dig bäst. Önskar du rådgivning kan våra erfarna lånehandläggare hjälpa dig i ditt val av låneerbjudande. Ansök nu och låt oss hjälpa dig att hitta ditt bästa privatlån - du får svar inom 24 timmar!

Varför ska jag jämföra lån från flera långivare?

Långivarnas villkor, såsom ränta och amorteringstid, skiljer sig åt mellan olika aktörer och sätts alltid individuellt utifrån just din privatekonomiska situation. Likaså skiljer sig långivarna åt i deras krav på dig som låntagare och hur de bedömer din kreditvärdighet, vilket påverkar om du blir beviljad ett lån eller inte. Vi på MyLoan samarbetar med ett flertal banker och långivare, och kan därmed öka dina chanser att hitta det bästa lånet för just dig.

Att jämföra långivarna på egen hand kan vara både tidskrävande och krångligt. Varje gång du ansöker om ett privatlån hos en bank eller annan långivare görs en kreditupplysning på dig, vilket försämrar din kreditvärdighet. Detta kan göra det svårare för dig att få ett lån beviljat och kan även minska dina chanser till att få bra lånevillkor. Här kan vi på MyLoan hjälpa dig genom att enkelt, tryggt och kostnadsfritt jämföra olika långivares räntor och villkor - så att du får ett så förmånligt lån som möjligt.

Frågor och svar

Vad ska man tänka på när man jämför lån?
När man jämför lån ska man tänka på att göra det så strategiskt som möjligt och exempelvis vända sig till en låneförmedling i stället för att gå direkt till banken. Det är framförallt viktigt för undvika onödigt många kreditupplysningar - som kan försämra ens kreditvärdighet.
Varför ska man jämföra lån?
Man ska jämföra sina lån för att försäkra sig om att man inte betalar onödigt mycket i räntekostnad. Genom att jämföra låneerbjudanden från olika aktörer kan man som låntagare hamna i en bättre förhandlingsposition. Man får helt enkelt möjlighet att välja det alternativ som är mest förmånligt.
Hur jämför man lån bäst?
Man jämför sina lån bäst genom att vända sig till en låneförmedlare, såsom MyLoan. På så sätt kan man skicka en låneansökan till ett flertal banker och andra långivare, men endast ta en enda kreditupplysning från UC. Sedan kan man tydligt se över vila låneerbjudanden man kan välja bland.
Är det dyrare att jämföra lån via en låneförmedlare?
Det är inte dyrare att varken jämföra eller teckna lån via en låneförmedlare. De lån som erbjuds via en låneförmedlare är exakt samma som om man skulle vända sig direkt till respektive bank eller kreditinstitut. Skillnaden är att man via en låneförmedlare får möjlighet att låna.
Hur mycket kan man spara på att jämföra lån?
Hur mycket man kan spara på att jämföra lån beror helt på situationen. För många av våra kunder handlar det om tusentals kronor årligen som kan sparas på att jämföra, samla och lägga om lån. Det är självklart mycket individuellt - och om man inte har jämfört sina lån tidigare kan det vara tusenlappar som kan sparas varje månad.

Kontaktuppgifter

Öppettider

måndag - torsdag
08.00 - 17.00
fredag
08.00 - 16.00

Besöksadress
Grev Turegatan 5
114 46 Stockholm

Postadress
Insplanet AB
Box 26 000
SE-100 41 Stockholm

Telefon
08 - 51 000 050

E-post
info@myloan.se

Fax
08-51 000 001

Vad krävs för att få lån?

För att bankerna och långivarna ska behandla din ansökan måste du:

  • Vara minst 18 år
  • Ha en inkomst på minst 10 000 kr/månad
Se fler frågor och svar

Vilken ränta får jag?

Du måste göra en ansökan för att få reda på vilken ränta du kan få då räntan sätts individuellt av varje bank eller långivare utifrån deras kreditbedömning av just dig som låntagare. Det är därför det också är så viktigt att jämföra ett flertal långivare då räntan kan variera stort.

Se fler frågor och svar

MyLoan är en av Sveriges ledande låneförmedlare.

MyLoan driver en av Sveriges ledande jämförelse- och förmedlingstjänster inom privatekonomi. Vi står under Finansinspektionens tillsyn och har tillstånd att bedriva låne- och försäkringsförmedling.

Referenser