Kundtjänst 08-51 000 050 Mån – Tor 08:00 – 17:00 Fre 08:00 – 16:00
Låna till bilen med avida finans

Avida Finans Billån

Avida Finans har velat nischa sig lite extra, då de erbjuder ett billån även till dem som råkar ha en betalningsanmärkning. Lånebeloppet sträcker sig till max 150 000 kr och det krävs ingen säkerhet för att få det godkänt. I billånet ingår dessutom ett 3-månaders kreditskydd om något skulle inträffa.

Återbetalningstiden varierar mellan 1-15 år. Avida Finans Billån är egentligen inget regelrätt billån utan ett privatlån som kan användas till ett bilköp. Man behöver således inte någon kontantinsats eller inbytesbil, utan kan låna till hela summan. Räntan varierar dock beroende på om man har betalningsanmärkningar eller inte, men det positiva är att alla har möjlighet att låna.

Varierande ränta hos Avida Finans

Om man är intresserad av ett billån/privatlån hos Avida Finans, så gäller det att veta vilken ränta som gäller. Det är nämligen så att den som är fri från betalningsanmärkningar kan vänta sig en rörlig ränta mellan 3,90% - 19,95%, medan den som har en anmärkning får en ränta mellan 13% -23%.

Detta för att Avida Finans vill ha en säkerhet från den som lånar pengar. Avida Finans meddelar dock att den som är helt fri från betalningsanmärkningar och vill låna till ett större belopp, kan ansöka om privatlånet AvidaLånet - som erbjuder en summa mellan 10 000- 400 000 kr. Räntesatsen är då 3,90% - 19,95%.

Så ser processen ut hos Avida Finans

Att ansöka om ett billån eller privatlån hos Avida Finans är inga konstigheter. Man fyller bara i sina uppgifter på hemsidan och får svar inom några minuter. En kreditupplysning hos UC tas direkt, just för att kunna bedöma betalningsförmåga och vilken ränta som gäller. När eller om man får ett positivt besked, så är det grönt ljus och pengarna ramlar in på kontot efter ett par bankdagar när man har signerat med sitt Bank-id. Sedan kan man använda summan till det man vill, oavsett om det gäller en ny bil eller privata ärenden. Processen är därmed enkel och bekväm.

Vilken ränta kan jag få hos Avida Finans?

Avida Finans tillämpar två olika räntesatser för kunder. De gäller beroende på om man har, eller inte har betalningsanmärkningar. Räntesatsen för den som är fri från anmärkningar, kan vänta sig en ränta på 3,90% - 19,95%. Den som är drabbad av betalningsanmärkningar får en ränta mellan 13% -23%.

Vad krävs för att få låna hos Avida Finans?

För att kunna ta ett billån, alternativt ett privatlån utan säkerhet, måste man ha fyllt 20 år och ha en fast årsinkomst på minst 150 000 kr. Man får visserligen ha en betalningsanmärkning, men man måste emellertid vara helt fri från skulder hos Kronofogden.

Hur lång tid tar det att få pengarna när jag lånar via Avida Finans?

Då allt sker digitalt hos Avida Finans så är även processen kort med att få pengarna utbetalda. Det som sker är att man ansöker på nätet, inväntar sitt svar och är detta positivt, signerar man med Bank-id och får pengarna inom 1-2 bankdagar.

Ta ett billån hos Avida Finans trots betalningsanmärkning

Avida Finans erbjuder olika privatlån som kan användas som ett billån. Ett av lånen sträcker sig även till kunder som har svårt att låna på annat håll.


Vi hjälper dig att jämföra lån!

MyLoan är nu en del av Zmarta.se! Det innebär att vi kan erbjuda dig förmånligare villkor och fler erbjudanden vad gäller privatlån och din totala privatekonomi.

Låna upp till 600 000 kr, få erbjudanden från fler än 30 långivare, alltid gratis och med en enda kreditupplysning.

Klicka här för att göra din jämförelse hos Zmarta