Kundtjänst 08-51 000 050 Mån – Tor 08:00 – 17:00 Fre 08:00 – 16:00
Låna till bilen med collector bank

Collector Bank Billån

Om man går i bilköpartankar så kan man låna pengar hos Collector Bank. Dock erbjuds man inget direkt billån utan ett vanligt privatlån som sedan kan användas till ett bilköp, oavsett om objektet är nytt eller begagnat. Collector Privatlån är ett lån utan säkerhet, med ett möjligt lånebelopp mellan 20 000-500 000 kr.

Återbetalningstiden på lånet sträcker sig från 2 år upp till 15 år, vilket är en relativt lång period. Dock är den maximala återbetalningstiden för en lånad summa som ligger under 50 000 kr endast på 10 år. Villkoren för lånet såsom ränta osv, är individuella och bestäms utifrån varje individs förutsättningar.

Collector Bank och räntesatser

Collector Bank tillämpar en rörlig ränta och en individuell räntesättning som bestäms när en kreditupplysning har tagits. Det sistnämnda är ett moment som sätts i verket för att bedöma varje låntagares personliga återbetalningsförmåga. Räntan är nominell, från 4,9%–15,9%. Till detta kommer också en uppläggningsavgift på 285 kr samt en aviavgift på 35 kr.

Ett alternativ för att få ner räntan en aning eller åtminstone ha en chans att få en lägre räntesats, är att söka tillsammans med ytterligare en person som garanterar en högre säkerhet. Detta är naturligtvis inget krav men kan vara en fördel om man själv har en låg inkomst eller hittar andra orsaker.

Så lånar du hos Collector Bank

Man ansöker om ett privatlån hos Collector Bank, direkt via Myloan eller deras hemsida. I lånet ingår även ett kostnadsfritt låneskydd i 3 månader som man sedan kan förnya om man vill. Hela processen sker digitalt och när ansökan är inskickad så väntar man på svar, vilket sker snarast.

En kreditupplysning tas omgående för att bedöma räntan och kundens betalningsförmåga. Man får sedan sitt svar digitalt och signerar med sitt mobila Bank-id. När detta är avklarat, så finns pengarna vanligen på bankkontot inom 1-2 bankdagar, såvida man inte ångrar sig eller liknande. Hos Collector Bank har man annars 14 dagar till att tillämpa ångerrätten.

Vilken ränta kan jag få hos Collector Bank?

Den räntesats som Collector Bank tillämpar är en rörlig ränta som ligger mellan 4,9%–15,9%. Förutom ränta får man vänta sig en uppläggningsavgift på 285 kr samt en månatlig aviavgift på 35 kr. Räntas bestäms alltid ur varje individs perspektiv och utgår ifrån dennes ekonomiska förutsättningar.

Vad krävs för att få låna hos Collector Bank?

För att få ansöka om Collector Bank Privatlån, måste du ha fyllt 20 år, vara fri från betalningsanmärkningar, ha varit folkbokförd i Sverige i minst 2 år samt ha en fast årsinkomst på åtminstone 120 000 kr. Detta är vanliga regler hos de flesta låneinstitut.

Hur lång tid tar det att få pengarna när jag lånar via Collector Bank?

Både låneprocessen och utbetalningsprocessen hos Collector Bank, sker på digital väg. Det innebär att du får svar via nätet snabbt och effektivt, och när du blivit godkänd har du dina pengar på kontot efter cirka 1-2 bankdagar.

Collector Bank Privatlån kan användas som ett billån

Hos Collector Bank kan du som vill köpa en bil, ansöka om privatlånet som ligger mellan 20 000-500 000 kr. Du lånar till hela summan utan en kontantinsats.

Vi hjälper dig att jämföra lån!

MyLoan är nu en del av Zmarta.se! Det innebär att vi kan erbjuda dig förmånligare villkor och fler erbjudanden vad gäller privatlån och din totala privatekonomi.

Låna upp till 600 000 kr, få erbjudanden från fler än 30 långivare, alltid gratis och med en enda kreditupplysning.

Klicka här för att göra din jämförelse hos Zmarta