Kundtjänst 08-51 000 050 Mån – Tor 08:00 – 17:00 Fre 08:00 – 16:00
Låna till bilen med lendify

Billån genom Lendify

Lendify erbjuder ett billån utan kontantinsats och med andra ord är detta ett sorts blancolån. Här finns möjlighet att låna från 20 000 ända upp till 500 000 kr. Hos Lendify får man som kund sin ränta sänkt i takt med att man betalar av på sitt lån genom ett särskilt lojalitetsprogram.

Lendifys egen lånekalkylator visar att man har möjlighet att ta sitt billån från 1 upp till som mest 15 år. Lånet behöver inte nödvändigtvis användas till just ett bilköp, eftersom det egentligen är ett blancolån. Eftersom bilen inte används som säkerhet för lånet ställs det istället högre krav på inkomst.

Ränta vid billån hos Lendify

Alla lån som tillhandahålls av Lendify har en individuellt satt räntesats, som för närvarande varierar mellan 2,95 och 17,00 %. Exakt räntesats för lånet får man reda på vid ansökan och man kan där ta ställning till om man önskar teckna sig för lånet eller inte. Enligt det som Lendify kallar för ett "representativt exempel" räknar de på ett lån om 120 000 kr som återbetalas på 8 år och med en ränta på 8 % (där den effektiva räntan är 8,42 %). Med en uppläggningsavgift om 495 kr och med 0 kr i aviavgifter blir det totala beloppet 163 526,32 kr.

Så ser låneprocessen hos Lendify ut

Ett billån hos Lendiy söks direkt på deras webbplats och detta tar ca 3 minuter. Som ett första steg anger man de grundläggande uppgifter som krävs, bland annat lånebelopp och önskad återbetalningstid. Efter detta går man vidare genom att legitimera sig med bank-id, varpå det sker en kreditupplysning.

Nästa steg är att ange månadsinkomst, anställningsform och liknande information. Här får du sedan veta den räntesats som erbjuds och som baseras på de uppgifter du angivit. Låneansökan administreras slutligen av Lendify:s kreditavdelning och betalas sedan ut (förutsatt att du skrivit under skuldebrevet) till det konto du uppgett i ansökan.

Vilken ränta kan jag få hos Lendify?

Räntan på billånet sätts individuellt, baserat på månadsinkomst och liknande, och varierar för närvarande mellan 2,95 % och 17,00 %. Den effektiva räntan är marginellt högre och innefattar en uppläggningsavgift om 495 kr. Väljer du e-faktura för dina inbetalningar så tillkommer inga aviavgifter.

Vad krävs för att få låna hos Lendify?

För att kunna ta ett lån hos Lendify måste du ha fyllt 18 år och vara svensk medborgare. Du får inte ha några betalningsanmärkningar eller någon skuld hos Kronofogden. Ansökan förutsätter också en inkomst om minst 180 000 kr årligen, samt ett bank-id för att kunna signera ansökan.

Hur lång tid tar det att få pengarna när jag lånar via Lendify?

Först och främst måste skuldebrevet vara signerat av dig (görs med e-legitimation) och låneansökan måste vara godkänd av Lendify. När allt är klart betalas pengarna ut och ofta är det möjligt att få utbetalningen samma dag (vid direktbetalning), annars någon dag extra.

Billån genom Lendify - blancolån utan kontantinstats

När du vill låna till bil genom Lendify har du möjlighet att låna upp till 500 000 kr. Här erbjuds ett blancolån med individuellt satt ränta.

Vi hjälper dig att jämföra lån!

MyLoan är nu en del av Zmarta.se! Det innebär att vi kan erbjuda dig förmånligare villkor och fler erbjudanden vad gäller privatlån och din totala privatekonomi.

Låna upp till 600 000 kr, få erbjudanden från fler än 30 långivare, alltid gratis och med en enda kreditupplysning.

Klicka här för att göra din jämförelse hos Zmarta