Kundtjänst 08-51 000 050 Mån – Tor 08:00 – 17:00 Fre 08:00 – 16:00
Låna till bilen med marginalen bank

Marginalen Bank Billån

Hos Marginalen bank kan man enkelt ansöka om ett blancolån, d.v.s. ett lån utan säkerhet, där du inte pantsätter bilen. Här tar du ett privatlån som du kan använda för att köpa dig den bilen du vill ha. Så det är inte specifik just ett billån, utan ett privatlån du ansöker om.

Hos Marginalen Bank kan du låna mellan 25 000 och 350 000 kr utan säkerhet. Du får svar direkt och månadskostnaden avgörs utifrån dina individuella förutsättningar. Hos Marginalen Bank kan du också samla andra lån för att få bättre förutsättningar för ett nytt lån om du har mindre lån med hög ränta som sätter käppar i hjulet.

Marginalen Bank och ränta

Hos Marginalen Bank får du en årsränta mellan 3.50% - 18.95% som sätts individuellt. Beroende på dina egna förutsättningar och vad du väljer i din låneansökan kan du få antingen en låg eller hög ränta. När du skickat in din ansökan får du veta den exakta räntan för dig.

En exempelränta hos Marginalen Bank ser ut såhär: om du lånar 100 000 kr med rörlig årsränta på 6,29% med 5 års återbetalningstid får du en uppläggningsavgift på 250 kr och en aviavgift på 10 kr vid autogiro, då uppgår den effektiva räntan till 6,80%. Räntan är dock rörlig och kan komma att ändras.

Så lånar du hos Marginalen Bank

Du ansöker om lån hos Marginalen Bank genom att fylla i låneansökan direkt på hemsidan. När du skickat in den får du svar direkt och du signerar sedan med hjälp av ditt Bank-ID. Kolla så att du uppfyller ansökningskraven och att dina uppgifter stämmer innan du skickar in.

Du kan välja om du vill signera din låneansökan manuellt istället för med Bank-ID. Men då måste du skriva ut dokumentet och signera som du sedan skickar med post, vilket gör att det tar längre tid än om du signerar direkt med Bank-ID. Om din kreditprövning går igenom så blir din ansökan godkänd.

Vilken ränta kan jag få hos Marginalen Bank?

Hos Marginalen Bank kan du få en årsränta på 3.50% - 18.95% som är individanpassad. Det är en rörlig ränta vilket betyder att den kan ändras månadsvis. Räntan baseras på din förmåga och vilja att betala tillbaka lånet samt det belopp och den återbetalningstid som du väljer.

Vad krävs för att få låna hos Marginalen Bank?

Hos Marginal Bank kan du ansöka om privatlån om du fyllt 20 år, inte har några betalningsanmärkningar och har en fast årsinkomst på minst 150 000 kr. Skulle de vara så att du har betalningsanmärkningar kan du ansöka om ett omstartslån.

Hur lång tid tar det att få pengarna när jag lånar via Marginal Bank?

Det tar i snitt 3 bankdagar för pengarna att komma in på ditt konto. Men det beror på hur du väljer att signera ditt lån. Om du gör det direkt med Bank-ID tar det inte lika lång tid som vid manuell signering.

Låna pengar till billån med låg ränta hos Marginalen Bank

Hos Marginalen Bank kan du söka om privatlån för att få ett billån till låg ränta. Här får du också en snabb och smidig ansökningsprocess.Vi hjälper dig att jämföra lån!

MyLoan är nu en del av Zmarta.se! Det innebär att vi kan erbjuda dig förmånligare villkor och fler erbjudanden vad gäller privatlån och din totala privatekonomi.

Låna upp till 600 000 kr, få erbjudanden från fler än 30 långivare, alltid gratis och med en enda kreditupplysning.

Klicka här för att göra din jämförelse hos Zmarta