Kundtjänst 08-51 000 050 Mån – Tor 08:00 – 17:00 Fre 08:00 – 16:00
Låna till bilen med moneygo

Billån hos MoneyGo

MoneyGo gör det nu möjligt att köpa en ny bil genom att erbjuda kunder privatlån mellan 5 000 kr och 200 000 kr. Eftersom företaget har en enkel ansökningspolicy och dessutom erbjuder låga månadsbetalningar är det både enkelt och smidigt att vända sig till just MoneyGo vid köp av bil.

För att öka kundernas och deras familjers trygghet erbjuder MoneyGo ett valfritt låneskydd, som täcker lånets månadskostnader i upp till 12 månader om oväntade situationer som sjukskrivning, arbetslöshet eller liknande skulle uppstå för låntagaren. Företaget kan därför vara ett tryggt alternativ jämfört med en hel del andra liknande lånegivare på marknaden.

Räntan på billån

Eftersom räntanprivatlånet är individuell kan den variera, men den ligger mellan 5.8% och 9.8%. Exempelvis får ett lån på 100 000 kr med en återbetalningstid på 5 år en effektiv ränta på 6.62% om man använder 5.8 som exempelränta. Skulle man önska ett större belopp som 200 000 skulle räntan bli 6.29%.

En viktig aspekt att tänka på innan man lånar pengar är företagets effektiva ränta. Det är oftast den nominella räntan som enkelt kan ses på långivarnas hemsidor, men utöver den tillkommer också avgifterna för lånet. Eftersom räntan blir avdragsgill i skattedeklarationen är det mer fördelaktigt att välja ett lån med högre nominell ränta och lägre avgifter.

Att låna av MoneyGo

Att låna pengar av MoneyGo är en enkel och smidig process, som enkelt kan göras genom att logga in på företagets hemsida och ansöka om det önskade lånebeloppet online. Dessutom ger MoneyGo besked direkt om en ansökan blivit godkänd eller inte. När företaget mottagit kundens undertecknade avtal betalas pengarna ut samma dag.

Kunden väljer själv hur återbetalningsplanen ska se ut, vilket gör lånet väldigt individuellt. Eftersom kunder har olika behov och olika betalningsmöjligheter erbjuder MoneyGo en betalningsperiod på max 180 månader. Dessutom kan man välja att betala av hela lånet när som helst. Räntan betalas naturligtvis bara så länge man betalar på lånet.

Hur ser räntan ut?

Företagets ränta för blancolån (privatlån utan säkerhet) börjar från 5,8% och uppgår till 19,8% beroende på kundens specifika lånesumma och önskemål om återbetalning. Om lånesumman överstiger 30 000 kr tillkommer dessutom en uppläggningsavgift på 475 kr. MoneyGo tar också en administrationsavgift på 20 till 30 kr beroende på lånets storlek.

Vad krävs för att låna av MoneyGo?

För att få låna pengar av MoneyGO krävs det att man uppfyller följande krav:

  • Man är myndig när du ansöker
  • Man är folkbokförd i Sverige
  • Man har en årsinkomst på minst 115 000 kr
  • Man har inga skulder hos kronofogden
  • Man har inga betalningsanmärkningar

Hur går det till?

För att MoneyGo ska betala ut lånesumman krävs det att kunden skickat in avtalet undertecknat, med alla begärda svar ifyllda. MoneyGo betalar ut pengarna till kontot kunden angivit samma dag som avtalet kommit in. Därför är det viktigt att kunden är noga med att alla uppgifter lämnas in så snabbt som möjligt.

MoneyGo erbjuder privatlån till kunder som vill köpa bil!

För den som är intresserad av billån är MoneyGo ett tryggt och smidigt alternativ! Ansökningsprocessen via hemsidan är enkel och tar bara ett par minuter!

Vi hjälper dig att jämföra lån!

MyLoan är nu en del av Zmarta.se! Det innebär att vi kan erbjuda dig förmånligare villkor och fler erbjudanden vad gäller privatlån och din totala privatekonomi.

Låna upp till 600 000 kr, få erbjudanden från fler än 30 långivare, alltid gratis och med en enda kreditupplysning.

Klicka här för att göra din jämförelse hos Zmarta