Kundtjänst 08-51 000 050 Mån – Tor 08:00 – 17:00 Fre 08:00 – 16:00
Låna till bilen med sbab

SBAB Billån

Hos SBAB kan du ta ett blancolån för ditt bilköp. Det är samma sak som ett privatlån och gör att du kan finansiera hela bilens värde. Du behöver därför inte tänka på någon kontantinsats. Du tar hos SBAB ett billån utan säkerhet och du kan låna upp till 350 000 kr.

Ett blancolån, lån utan säkerhet, skiljer sig exempelvis från ett bolån där du har säkerhet i själva bostaden, eller som andra billån där du har bilen som säkerhet ifall du inte skulle kunna betala tillbaka din skuld. Du betalar tillbaka månadsvis genom amortering. Du kan välja att betala tillbaka lånet på 2 år upp till 10 år.

SBABS ränta

SBAB har en hyfsat låg ränta i förhållande till andra billån. Här får du en ränta på mellan 3,60 och 8.0 %. Räntan baseras på din inkomst, hur stort belopp du lånar samt hur länge du väljer att betala av lånet. Efter utförd UC får du en exakt räntesats.

SBAB har angivit en exempelränta enligt följande: om du lånar 100 000 kr och väljer 10 år i återbetalningstid, blir din månadskostnad 1158 kr med en effektiv ränta på ca 3,97 %. Räntan justeras månadsvis och är individuell. Tack vare att SBAB inte tar ut några uppläggningsavgifter eller aviavgifter för e-faktura är kostnaden totalt sett låg.

Så lånar du hos SBAB

Hos SBAB är det enkelt att ansöka om ett billån. Du väljer det belopp du vill låna och fyller sedan i dina uppgifter i ansökningsformuläret. Du får ditt besked direkt på skärmen. Kan du sedan beviljas lån loggar du in på SBAB och skriver där ut dina lånehandlingar. Du skriver under lånevillkoren och skuldebrevet och skickar dessa till SBAB per brev. När de har kommit fram betalas ditt lån ut till det konto du valt. Var noga med att kontrollera att dina uppgifter är korrekta samt hur du vill ha fakturan. Det är också viktigt att tänka igenom hur länge du vill betala av.

Vilken ränta kan jag få hos SBAB vid billån?

Hos SBAB kan du få en ränta mellan 3.60 och 8.0 %. Räntan beror på hur stort ditt lån är och hur länge du väljer att avbetala. När UC har gjorts får du en exakt ränta men den kan sedan komma att ändras månadsvis.

Vad krävs för att få låna hos SBAB?

För att bli beviljad ett lån hos SBAB måste du vara över 18 år och ha en årsinkomst på över 225 000 kr. Om ni är två som ansöker om lån behöver ni ha årsinkomst om 225 000 kr sammanlagt. Du får heller inte ha några betalningsanmärkningar.

Hur lång tid tar det att få pengarna när jag lånar via SBAB?

Det går inte att säga exakt hur lång tid det tar tills du får pengarna på kontot när du lånar via SBAB. Du måste först skicka de underskrivna lånehandlingarna och när de dessa har inkommit till SBAB och ansökan behandlats betalas pengarna ut.

Släpp krångel med kontantinsats och ta ett billån hos SBAB

Hos SBAB får du ett bra billån till en låg ränta. Här kan du låna hela beloppet och behöver inte bekymra dig för kontantinsatsen. Du får svar direkt.

Vi hjälper dig att jämföra lån!

MyLoan är nu en del av Zmarta.se! Det innebär att vi kan erbjuda dig förmånligare villkor och fler erbjudanden vad gäller privatlån och din totala privatekonomi.

Låna upp till 600 000 kr, få erbjudanden från fler än 30 långivare, alltid gratis och med en enda kreditupplysning.

Klicka här för att göra din jämförelse hos Zmarta