Kundtjänst 08-51 000 050 Mån – Tor 08:00 – 17:00 Fre 08:00 – 16:00

Så funkar det

MyLoan hjälper Sveriges låntagare till ett bättre lån genom att låta flera banker och långivare ta del av din låneansökan utan att det tas fler kreditupplysningar. Genom en lösning med UC (Upplysningscentralen) tas bara en kreditupplysning när du använder Myloan, trots att ett flertal banker och långivare ges möjlighet att behandla din ansökan och lämna erbjudanden i vårt system. Du loggar enkelt in på Mina Sidor och tar del av bankernas och de andra långivarnas erbjudanden och väljer i lugn och ro det alternativ som passar dig bäst. Du förbinder dig inte till något förrän du skickat in signerade lånehandlingar till banken eller långivaren och vår tjänst är helt kostnadsfri för dig som låntagare.

1. Gör en ansökan.

1.  Gör en ansökan.

Gör din ansökan antingen direkt här på MyLoan.se eller genom att prata med någon av våra rådgivare på 08-51 000 050.

2. Endast en kreditupplysning görs via UC.

2. Endast en kreditupplysning görs via UC

Baserat på dina uppgifter och din UC skickas din ansökan till ett urval av våra anslutna långivare, vilket baseras på vilken typ av kunder som långivarna vänder sig till. Detta bestäms individuellt av varje långivare. De banker och långivare som väljer att behandla din ansökan tar del av samma kreditupplysning genom att göra så kallade omfrågandekopior. Dessa kopior genererar inte någon ytterligare fråga hos UC och försämrar därmed inte din kreditvärdighet.

3. Bankerna och långivarna lämnar svar.

3. Bankerna och Långivarna lämnar svar.

Långivarna tar ställning till din ansökan och lämnar svar inom 24 timmar.

4. Välj bland bankernas och långivarnas erbjudanden.

4. Välj bland Bankerna och långivarnas erbjudanden.

Du kan enkelt ta del av alla bankernas och långivarnas svar och erbjudanden i din depå. Erbjudanden är giltiga i minst 30 dagar. Jämför dina erbjudanden och acceptera det du tycker är bäst. När du väl accepterat ett erbjudande skickar banken eller långivaren ut lånehandlingar med post till dig. Kom ihåg att du inte binder dig till något förrän du undertecknat lånehandlingarna och skickat tillbaka dem till banken eller långivaren.

5. Kontrollera och skicka in.

5. Kontrollera och skicka in.

Kontrollera att uppgifterna stämmer i lånehandlingarna. Skriv under och skicka tillbaka handlingarna till banken eller långivaren.

6. Banken eller långivaren betalar ut pengarna till ditt konto!

6. Bankerna och Långivaren betalar ut pengarna till ditt konto!

Att använda vår tjänst är kostnadsfri för dig som konsument och du bedöms precis på samma sätt av bankerna och långivarna som om du hade vänt dig direkt till dem. Inga räntepåslag eller extra kostnader tillkommer.

Kontaktuppgifter

Öppettider

måndag - torsdag
08.00 - 17.00
fredag
08.00 - 16.00

Besöksadress
Grev Turegatan 5
114 46 Stockholm

Postadress
Insplanet AB
Box 26 000
SE-100 41 Stockholm

Telefon
08 - 51 000 050

E-post
info@myloan.se

Fax
08-51 000 001