Kundtjänst 08-51 000 050 Mån – Tor 08:00 – 17:00 Fre 08:00 – 16:00
Beräkna ditt lån!
kr

0 kr/månad

Euroloan

Det finska företaget Euroloan startade upp under år 2007 och till en början fanns tjänsterna endast tillgängliga för människor i just Finland. Ju större företaget blev, desto viktigare var det att expandera snabbt, och idag finns Euroloan även tillgängligt för svenskar. Här kan du ansöka om en kredit på upp till hela 50 000 kronor och behöver endast betala för den kredit som du faktiskt använder. Istället för klassiska lånelösningar har företaget valt att satsa på flexibla krediter som passar alla människors varierande ekonomi och som kund kan du själv välja när du vill ta ut krediten. För att ansöka behöver du fylla i några steg online och du kan sedan förvänta dig att Euroloan ger dig besked inom loppet av några timmar.

Läs mer:

 • Euroloan - erfarenhet och kunskap om krediter
 • Vilka typer av lån erbjuder Euroloan?
 • Euroloan kort - finns det något sådant?
 • Ansök med hjälp av BankID
 • Professionell support under begränsade öppettider

 • Euroloan - erfarenhet och kunskap om krediter

  Som kund vill man känna sig trygg med det företag som man planerar att låna pengar från. Det enklaste sättet att lindra sin oro är naturligtvis att lära sig så mycket om företaget som möjligt. Som vi tidigare nämnde är Euroloan ett finskt företag, där man har valt att lägga fokus på kontokrediter mer än vanliga lån. Euroloans måtto är att det ska vara så enkelt som möjligt att låna pengar. Här har man använt sig av den senaste teknologin för att göra processen snabb och smidig, vilket gör att även utbetalningarna kan ske betydligt snabbare. Naturligtvis så ingår Euroloan i en finsk finanskoncern, som är aktiv i ett flertal länder som ligger vid Östersjön. Fram till idag har koncernen lyckats hantera så många som 700 000 bankärenden och jobbar även aktivt för att förbättra livsmiljön på flera olika sätt.

  Eftersom det främst är kontokrediter som kunderna ansöker om bör man vara införstådd med att det inte finns någon direkt amorteringstid för de olika "lånen". Naturligtvis måste krediterna ändå betalas tillbaka, men detta sker månadsvis och under loppet av 18-60 månader, beroende på hur mycket du väljer att använda av den lånade summan. Hur stor kredit och hur hög ränta du kommer få beror på hur din ekonomi ser ut idag. Hos Euroloan kan möjligheten att få låna finnas även om du har en betalningsanmärkning eller två.


  Vilka typer av lån erbjuder Euroloan?

  Då det är kontokrediter som ligger i fokus bör man vara inställd på att det är just detta som gäller hos Euroloan. Naturligtvis kan du själv välja hur hög summa som du vill ansöka om och med den smarta kalkylatorn som finns på hemsidan, kan du snabbt och enkelt räkna ut din ungefärliga ränta och månadskostnad. För att ansöka om ett lån hos Euroloan behöver du inte skapa ett konto eller liknande innan du kommer igång. Kom ihåg att du behöver vara minst 18 år för att ansöka och ha ett svenskt personnummer.


  Euroloan kort - finns det något sådant?

  All kredit som företaget Euroloan delar ut till sina kunder kommer att skötas online av kunden själv. Det betyder att du inte kommer att få något kort hemskickat i din brevlåda, utan här är det istället ett kreditkonto som kommer att öppnas för kunden. Återigen är det du själv som bestämmer hur mycket av pengarna som du vill hämta ut och betalar enbart Euroloan ränta på summan som är brukad. För att kunna hantera ditt lån hos Euroloan kan du enkelt logga in med ditt vanliga BankID. Om du inte har ett BankID ännu är det alltså bra om du skaffar dig detta innan du ansöker om kontokredit.

  Räntor kan variera väldigt kraftigt beroende på vilket företag eller bank som du vänder dig till och hos Euroloan ligger den effektiva räntan i snitt på 15,98 %. Som kund är det viktigt att förstå innebörden av räntan och vara medveten om att företaget endast lämnar ut en ungefärlig ränta och att din individuella och slutgiltiga ränta kommer att uppges om ansökan har blivit godkänd. Trots att företaget har relativt låga räntor är det ändå en del avgifter man som kund behöver betala. Bland annat kommer du att ha en startavgift vid det första uttaget som ligger på 495 kronor och du kan även räkna med en avgift på 49 kronor för varje uttags om du gör.


  Ansök med hjälp av BankID

  Hur du vill ansöka om ditt lån är upp till dig att bestämma. Med hjälp av den senaste tekniken har man skapat en plattform som passar utmärkt på mindre skärmar, till exempel om du vill använda dig av din smartphone eller surfplatta. För tillfället finns det ingen Euroloan app att använda sig av, men den mobilanpassade hemsidan gör att du enkelt kan logga in direkt via din webbläsare. Fördelarna är många och du slipper bland annat att ladda ner någon extern mjukvara till din enhet. För att kunna göra en ansökan behöver du logga in med hjälp av BankID, vilket alltså gör identifieringsmetoden nödvändig för denna typ av kontokredit. Att skaffa sig ett BankID eller Mobilt BankID brukar inte ta mer än några minuter och används även för att acceptera och signera avtalet.


  Professionell support under begränsade öppettider

  Det finns många frågor som kan dyka upp när man ska ansöka om ett lån i form av kontokrediter. Som kund vill man kunna känna sig trygg på sajten, samtidigt som man får hjälp med eventuella problem som kan dyka upp. Hos Euroloan har du tillgång till en professionell och kunnig support och du väljer själv om du vill använda ett kostnadsfritt telefonnummer eller skicka din fråga i ett traditionellt mail. Får du problem med ditt Euroloan lån eller utbetalning behöver du höra av dig vardagar mellan klockan 07.00-17.00. Innan du kontaktar företaget kan du med fördel spana in sajtens sektion för frågor och svar, där du får hjälp med de flesta käppar i hjulen.


  FAQ

  Euroloan är ett finskt företag som grundades år 2007 och som ingår i en finsk finanskoncern. Under många år erbjöds tjänsterna enbart för människor som var bosatta i Finland, men 2012 kom Euroloan även till den svenska marknaden.
  Ägarna bakom företaget är ELCF Sweden AB. Detta företag är ett dotterbolag till Euroloan Group.
  Vill du komma i kontakt med Euroloan kommer du att få snabbast hjälp genom att använda dig av telefonnumret eller den mailadress som finns tillgänglig på hemsidan. Euroloan har en postadress i Stockholm, men du kan dessvärre inte besöka platsen med frågor eller hjälp med en ansökan.
  För att komma i kontakt med Euroloan gäller det att ha koll på klockan. Här arbetar man under kontorstider, vilket betyder att du kan nå support under vardagar mellan klockan 07.00 och 17.00.
  Eftersom du använder dig av BankID för att logga in, ansöka och signera din ansökan, kan du känna dig mycket trygg med säkerheten på detta företag. Ditt BankID är personligt och uppgifter ska aldrig lämnas ut till någon känd eller okänd.
  Euroloan är inte den typiska banken som erbjuder en stor mängd med olika tjänster. Här är det kontokrediter som gäller och som kund kommer du alltså inte ha möjlighet att öppna något typ av sparkonto eller månadsspara i fonder.
  Euroloan har valt att specifikt rikta in sig på kontokrediter, vilket fungerar som en typ av kreditkort online. Detta är den enda typ av tjänst som företaget har och det bästa är att du inte behöver betala för mer än vad du använder.
  Vilken ränta du som kund kommer få beror dels på hur stort belopp du har ansökt om, men även hur din ekonomi och din kreditupplysning ser ut. Den effektiva räntan ligger i snitt på 15,98 %.
  Vill du använda dig av Euroloan på andra enheter än datorer, så går detta naturligtvis mycket bra. Du behöver inte ladda ner någon form av app, utan använder dig av webbläsaren på en mobilanpassad hemsida.
  För att du som kund ska få hjälp med din ansökan eller andra frågor har Euroloan satt ihop en mycket trevlig och kunnig support. Använd dig av mail eller telefon för att komma i kontakt med företaget.
  Kontaktuppgifter

  Öppettider

  måndag - torsdag
  08.00 - 17.00
  fredag
  08.00 - 16.00

  Besöksadress
  Grev Turegatan 5
  114 46 Stockholm

  Postadress
  Insplanet AB
  Box 26 000
  SE-100 41 Stockholm

  Telefon
  08 - 51 000 050

  E-post
  info@myloan.se

  Fax
  08-51 000 001