Kundtjänst 08-51 000 050 Mån – Tor 08:00 – 17:00 Fre 08:00 – 16:00
Beräkna ditt lån!
kr

0 kr/månad

Goodcash

GoodCash är banken för dig som vill ha möjlighet att kunna få ett privatlån även om du skulle ha någon betalningsanmärkning med dig bakåt i tiden. Genom att ansöka om ett lån hos GoodCash med hjälp av oss på MyLoan kan du dessutom få förslag på flera andra långivare som skulle passa dig lika bra eller bättre.

Man ska dock vara medveten om att ett lån med betalningsanmärkning inte är helt lätt att få och att GoodCash ränta är lägre än andra företags som ger privatlån åt kunder med betalningsanmärkningar. Den är såpass bra att du bör överväga möjligheten att samla dina lån här. Möjligheten att direkt betala tillbaka lånet utan extra kostnader är också något att förespråka, ifall du inte skulle behöva ditt lån under den tid du ansökt om.

Läs mer:

 • Bra ränta trots hög risk för banken
 • Banken erbjuder inga övriga tjänster
 • Bra räntor för dig med betalningsanmärkning
 • Internetbanken som bara jobbar med internetlån
 • Ta ett lån eller prata med kundtjänst

 • Bra ränta trots hög risk för banken

  GoodCash är ett dotterbolag till kreditföretaget Prioritet Finans AB, som vänder sig till privata kunder med betalningsanmärkningar, som har svårt att få ett lån. Eftersom de tillåter betalningsanmärkningar har de en högre ränta än en del andra kreditgivare. GoodCash lån hjälper Sveriges privatpersoner, medan Prioritet Finans har valt att fokusera på företagskunder. De är ett riktigt spännande och innovativt bolag vilket, som ren kuriosa, har spelat in en låt om sin verksamhet. De säger själva om sin verksamhet att de är riktigt stolta över att få vara med och kunna bidra till att Sverige rullar. För att kunna hjälpa till med ett vettigt lån för den med en eller flera betalningsanmärkningar bakom sig, måste GoodCash ränta vara tydlig och fast. Det ska inte bli en överraskning vad lånet kostar vare sig per månad eller i slutändan. Här har de verkligen nischat in sig med erbjudande för att hjälpa privatkunderna.


  Banken erbjuder inga övriga tjänster

  GoodCash har nischat in sig på lån till privatpersoner, och erbjuder därför inga övriga tjänster. Vill du ansöka om lån hos GoodCash finns det några krav du behöver kunna uppfylla. Du måste vara åtminstone 20 år och max 62 år och du får inte ha en skuld hos Kronofogden. En eller flera betalningsanmärkningar och äldre utmätningsförsök får dock finnas. Du får max ha nio betalningsanmärkningar. Du ska för närvarande ha en inkomst av anställning eller en näringsverksamhet, svenskt personnummer och vara folkbokförd i Sverige. Du ska inte ha en pågående skuldsanering, eller ha ett ekonomiskt förvaltarskap.


  Bra räntor för dig med betalningsanmärkning

  GoodCash lån kan alltså vara ett bra sätt för en låntagare som smålån att kunna samla sina småkrediter i ett enda större lån, i syfte att kunna få ner den totala kostnaden för sina lån. I och och för sig kan du senare dra av räntan när det är dags att deklarera. GoodCash lånar ut mellan 5 000 kronor och 50 000 kronor. Om du som kund sköter dina betalningar kan du sedan begära ut en ny kreditupplysning från UC. Om den visar bra förutsättningar kan du få möjlighet att höja beloppet på ett redan befintligt lån.


  Internetbanken som bara jobbar med internetlån

  GoodCash lån har som krav att återbetalning till dem på ett lån är genom autogiro som dras från ditt bankkonto. För att få ett lån beviljat måste man därför skicka med ett autogiromedgivande. Det finns en klar fördel med att vara tvungen att betala lånet med autogiro eftersom det eliminerar risk att glömma.


  Ta ett lån eller prata med kundtjänst

  Om du signerar din ansökan med ditt BankID så behöver du inte skriva under manuellt. Att signera ett avtal med hjälp av BankID är juridiskt okej. GoodCash lån kan handlägga ansökan snabbt och se till att ditt lån kan utbetalas så fort som möjligt. Du kan inte ansöka om lån per telefon men om du vill ha hjälp eller har frågor är du välkommen att ringa till kundtjänst helgfria vardagar mellan 09.00 – 12.00.


  FAQ

  Det är lite svårt att hitta information som svar på denna fråga, men eftersom det företag som äger GoodCash har ett långvarigt genuint bra rykte och är öppna med sin information tycker vi inte att det spelar så stor roll för vår bild av lånegivaren.
  Det är det svenska finansbolaget Prioritet Finans som äger GoodCash. Prioritet Finans har haft en stabil verksamhet med mycket god kreditvärdighet under åtminstone de senaste 20 åren. Vi vet alltså att de är att lita på.
  Här finns faktiskt, vilket är relativt ovanligt för en långivare som endast sysslar med att ge privatlån, ett fysiskt kontor att gå till för att träffa någon. Kontoret ligger i Göteborg, och har besöksadress Mölndalsvägen 91.
  Vi har kunnat hitta deras öppettider direkt på hemsidan och det är 9-12.00 vardagar för kundtjänstärenden, som inte innefattar en låneansökan, samt att en låneansökan besvaras inom 24 timmar, och behandlas mellan 8-16.00 på vardagar.
  Internetbanken på GoodCash använder sig av den vanligaste vägen att autentisera dig på internet - BankID. Du som är kund i en bank med internetbank kan enkelt ladda ner BankID till din dator. Hos Swedbank, SEB, Handelsbanken, Nordea, Länsförsäkringar Bank, Skandiabanken och kan du också ladda ner ett Mobilt BankID.
  Vi hittar inga sparformer alls hos internetbanken GoodCash, men tycker det känns helt rimligt då man trots allt har valt att kunna erbjuda ett riktigt bra lån åt kunder som har betalningsanmärkningar bakåt i tiden.
  Internetbanken GoodCash bank har en typ av lån i ett lockande erbjudande till kunder som kan ha råkat få med sig en betalningsanmärkning. De ger ett direktlån eller ett så kallat privatlån som måste vara minst 5 000 kronor och som mest 50 000 kronor.
  Årsräntan uppgår för närvarande till en fast ränta på 25,74 procent. GoodCash kan behöva ändra räntan upp eller ned om något händer som inte gick att förutse när avtalet om lånet ingicks. Exempel på en sådan händelse skulle kunna vara politiska beslut eller kostnader för upplåning.
  GoodCash har ingen egen app utan använder en sida på Internet där du ansöker om ett lån hos dem, digitalt. Även signering sköts digitalt de verktyg du redan är bekväm med, och görs via BankID.
  Det finns kundtjänst via både telefon och e-post. En sak vi gillar är att de redan på hemsidan berättar hur man gör om man vill klaga över något. Då ska man vända sig till GoodCash på nedanstående adress: GoodCash 24 Klagomålsansvarig 412 90 Göteborg. Det känns seriöst och bra.
  Kontaktuppgifter

  Öppettider

  måndag - torsdag
  08.00 - 17.00
  fredag
  08.00 - 16.00

  Besöksadress
  Grev Turegatan 5
  114 46 Stockholm

  Postadress
  Insplanet AB
  Box 26 000
  SE-100 41 Stockholm

  Telefon
  08 - 51 000 050

  E-post
  info@myloan.se

  Fax
  08-51 000 001