Kundtjänst 08-51 000 050 Mån – Tor 08:00 – 17:00 Fre 08:00 – 16:00

Hitta bästa ränta på ditt privatlån

Sedan 2010 har vi hjälpt fler än 300 000 svenskar att jämföra och hitta ett nytt bättre lån. Privatlån kan i princip användas till vad som helst, t.ex renovering, resor, eller annat. Som en av Sveriges ledande låneförmedlare hjälper vi dig när du vill låna pengar! Ansök, jämför och låna med oss - kostnadsfritt!

  Ett
 1. Låna upp till 500 000 kr från upp till
  22 olika långivare
 2. Två
 3. Alla svar inom 24h -
  första inom några minuter!
 4. Tre
 5. Du kan själv välja
  erbjudande i din depå

MyLoan
kr


Genom att ansöka godkänner jag villkoren.

Ett annuitetslån på 100 000 kr, utan avi/uppläggningsavgifter, en återbetalningstid på 10 år med nominell exempelränta 6,09 % (rörlig ränta) ger effektiv ränta 6,26 %. Månadskostnaden blir 1 093 kr (fördelat på 120 betalningstillfällen) och totalt belopp att betala 131 125 kr. Per 2017-09-20.

Allmänt: Erbjudna räntor (inkl. alla avgifter) varierar från lägst 2,95 % till högst 35,70 % per 170920. Räntan är rörlig och sätts av våra samarbetande långivare. Kortast återbetalningstid är 2 år och längsta 15 år.

Så här hjälper vi dig till ett bättre lån

Gör din ansökan

Gör din ansökan

Gör ansökan online via vårt formulär eller kontakta en av våra rådgivare för personlig hjälp till ett nytt lån eller för att samla dina befintliga lån på 08-51 000 050.

Läs mer här

*Svar inom 24 h gäller endast vardagar

Låt långivarna buda

Bankerna och långivarna lämnar sina svar och erbjudanden

Genom vår tjänst görs endast en kreditupplysning men din önskan om lån skickas till flera banker och långivare. Långivarna får möjlighet att inom 24 timmar lämna sitt svar och erbjudande.

Läs mer här

MyLoan

Ta del av och välj det bästa erbjudandet

Samtidigt som du behållit din kreditvärdighet kan du i lugn och ro ta del av alla erbjudanden från våra anslutna banker och långivare, och välja det som är bäst för dig. Erbjudanden gäller i minst 30 dagar.

Läs mer här

Vad krävs för att få lån?

För att banker och långivare ska behandla din ansökan måste du:

 • Vara minst 18 år
 • Ha en månadsinkomst på minst 10 000 kr
Se fler frågor och svar

Vilken ränta får jag?

Du måste göra en ansökan för att få reda på vilken ränta du kan få då räntan sätts individuellt av varje bank och långivare utifrån deras kreditbedömning av just dig som låntagare. Det är därför det också är så viktigt att jämföra ett flertal långivare då räntan kan variera stort.

Se fler frågor och svar

Vilka är MyLoan?

Vi har hittills hjälpt 283 651 svenskar till en bättre lånesituation. Vi är en del av Insplanet AB (publ), noterat vid Nasdaq Omx.

Referenser

Varför ska jag jämföra flera banker och långivare?

Långivarnas villkor, såsom t.ex. ränta och amorteringsperiod, skiljer sig åt mellan olika aktörer och sätts alltid individuellt utifrån just din privatekonomiska situation. Likaså skiljer sig långivarna åt i deras krav på dig som låntagare och hur de bedömer din kreditvärdighet, vilket påverkar om du blir beviljad ett privatlån eller inte. MyLoan samarbetar med ett flertal banker och långivare och kreditinstitut och kan på så sätt öka chanserna att hitta det bästa lånet för just dig.

Att jämföra lån och långivarna på egen hand kan vara både tidskrävande och krångligt. Varje gång du ansöker om ett privatlån hos en annan bank eller långivare görs en kreditupplysning på dig vilket försämrar din kreditvärdighet. Detta kan göra det svårare för dig att få ett lån beviljat och kan även minska dina chanser till att få bra lånevillkor. Här kan vi på MyLoan hjälpa dig genom att enkelt, tryggt och kostnadsfritt jämföra olika banker och långivares räntor och villkor så att du får ett så förmånligt lån som möjligt.


Låna pengar till bästa räntan

Med vår tjänst görs bara en kreditupplysning via UC (Upplysningscentralen) men din ansökan skickas till flera banker och långivare på en gång, utan att du behöva lägga en massa tid på att göra en ny ansökan för varje bank eller långivare. Genom att använda MyLoan vet också långivarna om att du ansöker om lån hos flera långivare och att de därmed har konkurrens om dig som lånekund. På detta sätt ökar du dina möjligheter till att hitta lånet med bäst ränta utifrån dina specifika förutsättningar.

Hos oss på MyLoan får du oftast svar direkt från flera banker eller långivare och i takt med att ytterligare erbjudanden inkommer samlas dessa på ett och samma ställe där du på ett enkelt sätt kan logga in och i lugn och ro jämföra de olika alternativen och välja det som passar dig. Önskar du rådgivning kan våra erfarna lånehandläggare hjälpa dig i ditt val av låneerbjudande. Ansök nu och låt oss hjälpa dig att hitta ditt bästa privatlån - du får svar inom 24 timmar!


Låna 10 000 – 500 000

Genom MyLoan kan du ansöka om lån från 10 000 kronor, som kanske är lösningen för familjesemestern, ända upp till 500 000 kronor för att renovera eller köpa en bil. Nedan finns mer information och exempel på kalkyler för våra populäraste lånebelopp.

Läs mer här!

 • Låna 10 000 kr
 • Låna 25 000 kr
 • Låna 50 000 kr
 • Låna 100 000 kr
 • Låna 150 000 kr
 • Låna 500 000 kr
 • Så funkar det