Kundtjänst 08-51 000 050 Mån – Tor 08:00 – 17:00 Fre 08:00 – 16:00
Beräkna ditt lån!
kr

0 kr/månad

Ekonomiblogg

« Tillbaka

OnlineKredit - mitt emellan lån och kreditkort

Lån

Ordning och reda på ekonomin de allra flesta månader, men tungt att få det att gå ihop när för många oväntade utgifter kommer på en och samma gång?

Bland MyLoans låneutbud finns Euroloan som erbjuder OnlineKredit
- ett alternativ för dig som vill ha tillgång till en buffert när du behöver det som mest! OnlineKrediten är ett mellanting av privatlån och kreditkort där du i förväg ansöker om en summa du sedan har fri tillgång till, på ett konto online.

Du betalar bara ränta och övriga avgifter för det belopp du faktiskt väljer att utnyttja av din kredit. Hela processen, från det att du ansöker, accepterar och sedan disponerar pengarna till ditt egna bankkonto, sker online och går mycket snabbt.

Ansöka om OnlineKredit

Du ansöker om OnlineKredit på önskat belopp precis som vanligt via oss på MyLoan, antingen direkt online eller genom att ringa till oss på 08 - 51 000 050

Din låneansökan behandlas hos samtliga av våra 22 samarbetande banker och däribland Euroloan. Är du intresserad av OnlineKredit specifikt får det önskade beloppet inte överstiga 50 000 kronor.

Från Euroloan får du ett omedelbart kreditbeslut, som du sedan accepterar med hjälp av ditt BankID. Så snart du har accepterat din beviljade kredit dröjer det inte länge innan ditt onlinekonto står klart och du har fri tillgång till det beviljade beloppet.

Många gånger går ansökningsprocessen så snabbt att du kan ha tillgång till OnlineKrediten redan samma dag som du ansökt.

Läs också: 3 tips för att skydda dig mot bankbedrägerier på nätet
Läs också: Hitta billånet med lägst ränta

Använda OnlineKredit

Från OnlineKrediten kan du när som helst föra över önskat belopp till ditt egna bankkonto och först då anses du ha utnyttjat din beviljade kredit. Den summa som du för över från onlinekontot till ett annat bankkonto är den summa som du sedan betalar ränta och övriga avgifter för. Du betalar alltså ingenting alls för outnyttjad kredit. Överföringen som sker kan, precis som vanliga kontoöverföringar mellan olika banker, ta någon dag, beroende på vilken bank du har ditt bankkonto hos.

Återbetalning

Den utnyttjade krediten övergår till en fast månadsbetalning där du själv väljer vilken dag i månaden krediten ska betalas. Det månatliga återbetalningsbeloppet är fast och du slipper oönskade överraskningar.

Till skillnad från…

Konsumentlån har OnlineKredit inga uppläggningskostnader.
SMS-lån har OnlineKredit lägre ränta och längre återbetalningstid.
Kreditkort går ansökningsprocessen om OnlineKredit snabbare.


E-post: info@myloan.se
Telefon: 08-51 000 050
Kontaktuppgifter

Öppettider

måndag - torsdag
08.00 - 17.00
fredag
08.00 - 16.00

Besöksadress
Grev Turegatan 5
114 46 Stockholm

Postadress
Insplanet AB
Box 26 000
SE-100 41 Stockholm

Telefon
08 - 51 000 050

E-post
info@myloan.se

Fax
08-51 000 001