Kundtjänst 08-51 000 050 Mån – Tor 08:00 – 17:00 Fre 08:00 – 16:00
Beräkna ditt lån!
kr

0 kr/månad

Om MyLoan

MyLoan driver en av Sveriges ledande jämförelse- och förmedlingstjänster inom privatekonomi, med fokus på privatlån. Varumärket är en separat verksamhet under Insplanet AB (publ). Verksamheten står under Finansinspektionens tillsyn och har tillstånd att bedriva låne- och försäkringsförmedling. Koncernens alla tjänster syftar till att hjälpa privatpersoner till en enklare och bättre privatekonomi, men även mindre företag kan få hjälp med såväl försäkring som företagslån.


Vilken låneförmedlare är bäst?

En bra låneförmedlare sammanstller och ger en helhetsbild över banker och långivare. Vi på MyLoan samarbetar med 23 olika aktörer på den svenska lånemarknaden, och har en mycket god insyn i branschen som helhet. Med vår expertis inom framförallt privatlån blir kommunikationen mellan långivare och låntagare både snabb, smidig och säker. Sedan starten 2010 har vi hjälpt över 300 000 svenskar till en bättre lånesituation, och vi tror att våra mycket goda omdömen från befintliga kunder speglar vår ambition om att vara Sveriges bästa låneförmedlare.


Få erbjudanden från flera banker och långivare

Vi har ett tjugotal kunniga rådgivare som dagligen hjälper kunder att ansöka om privatlån - bland aktörer som kan passa alla möjliga låntagare. När en kund ansöker om ett privatlån via oss på MyLoan skickas låneansökan ut till samtliga av våra samarbetspartners, som i sin tur får möjlighet att återkoppla med sina låneerbjudanden. Samtidigt tas det bara en enda kreditupplysning från UC (Upplysningscentralen). På så sätt får kunden en effektiv överblick över vilka lånealternativ som erbjuds, och kan därefter välja den lösning som visar sig vara mest förmånlig - utan att samla på sig onödigt många kreditupplysningar.

MyLoans alla tjänster är helt kostnadsfria och de erbjudanden som ges via vår jämförelsetjänst är identiska med de låneerbjudanden som skulle ges hos resepektive bank och långivare. Genom vår jämförelsetjänst av privatlån startas en konkurrens mellan långivarna, vilket skapar bästa möjliga förutsättningar för att rätt låntagare ska kunna matchas ihop med rätt långivare. Behöver en kund stöd i valet av bank eller långivare finns våra erfarna lånehandläggare alltid nära till hands.

Kontaktuppgifter

Öppettider

måndag - torsdag
08.00 - 17.00
fredag
08.00 - 16.00

Besöksadress
Grev Turegatan 5
114 46 Stockholm

Postadress
Insplanet AB
Box 26 000
SE-100 41 Stockholm

Telefon
08 - 51 000 050

E-post
info@myloan.se

Fax
08-51 000 001