Kundtjänst 08-51 000 050 Mån – Tor 08:00 – 17:00 Fre 08:00 – 16:00

Renoveringslån till bäst ränta

Det är en bra investering att renovera sin bostad. Om du vill renovera ditt hus eller din lägenhet kan du ta ett renoveringslån. Det är ett privatlån utan säkerhet med ett tak på 500 000 kronor. Innan du tar ett renoveringslån bör du jämföra olika alternativ - annars är risken att du betalar mer än nödvändigt. När långivare bestämmer vilken ränta du ska få kollar man på din betalningsförmåga och din kreditvärdighet.

Ansök, jämför och låna med oss - kostnadsfritt!

    Ett
  1. Låna upp till 500 000 kr från upp till 30 olika långivare
  2. Två
  3. Alla svar inom 24h - första inom några minuter!
  4. Tre
  5. Du kan själv välja erbjudande i din depå

Vi hjälper dig att jämföra lån!

MyLoan är nu en del av Zmarta.se! Det innebär att vi kan erbjuda dig förmånligare villkor och fler erbjudanden vad gäller privatlån och din totala privatekonomi.

Låna upp till 600 000 kr, få erbjudanden från fler än 30 långivare, alltid gratis och med en enda kreditupplysning.

Klicka här för att göra din jämförelse hos Zmarta

Så här hjälper vi dig till ett bättre lån

Gör din ansökan

Gör din ansökan

Gör ansökan online via vårt formulär eller kontakta en av våra rådgivare för personlig hjälp till ett nytt lån eller för att samla dina befintliga lån på 08-51 000 050. Läs mer här

Läs mer här

*Svar inom 24 h gäller endast vardagar

Låt långivarna buda

Bankerna och långivarna lämnar sina svar och erbjudanden

Genom vår tjänst görs endast en kreditupplysning men din önskan om lån skickas till flera banker och långivare. Långivarna får möjlighet att inom 24 timmar lämna sitt svar och erbjudande.

Läs mer här

MyLoan

Ta del av och välj det bästa erbjudandet

Samtidigt som du behållit din kreditvärdighet kan du i lugn och ro ta del av alla erbjudanden från våra anslutna banker och långivare, och välja det som är bäst för dig. Erbjudanden gäller i minst 30 dagar.

Läs mer här

Hur mycket lån kan jag samla?

Du kan samla befintliga lån, avbetalningsköp, sms lån och krediter upp till totalt 500 000 kr. Understiger dessa det beloppet kan du även ansöka om nytt lån i samband med din ansökan.

Se fler frågor och svar

Vad krävs för att få lån?

För att bankerna och de andra långivarna ska behandla din ansökan måste du:

  • Vara minst 18 år
  • Ha en månadsinkomst på minst 10 000 kr
Se fler frågor och svar

Kostar det något att byta bank eller långivare?

Om du har rörlig ränta på hela ditt lån så tillkommer ingen avgift till din gamla bank eller långivare. Har du bundit en del av ditt lån så tillkommer en avgift, som kallas ränteskillnadsersättning. Att använda sig av MyLoans tjänst är självklart alltid kostnadsfritt!

Se fler frågor och svar

Renoveringslån till bäst ränta

Din betalningsförmåga och ditt kreditbetyg är två faktorer som du kan påverka. Man kollar bland annat vilken anställningsform och lön du har. Det underlättar om du har en fast anställning och hög lön. Försök påverka din situation innan du ansöker om lån. Din kreditvärdighet är inget du kan påverka i efterhand men försök i den mån det är möjligt undvika kreditupplysningar eftersom det påverkar ditt betyg negativt.

Låna pengar till renoveringen

När du behöver låna pengar till renovering har du två alternativ - renoveringslån med säkerhet eller utan säkerhet. Om du väljer renoveringslån med säkerhet innebär det att du utökar ditt bolån. Fördelen är att du får bättre ränta. Nackdelen kan bli att du måste amortera mer än innan. Ett renoveringslån utan säkerhet är ett privatlån. Med ett privatlån behöver du inte lämna någon säkerhet men får tyvärr sämre ränta.

Jämför renoveringslån

Du ska alltid jämföra renoveringslån innan du slår till. Genom att jämföra kan du se vilken långivare som ger dig bäst ränta. Det är viktigt eftersom du inte vill betala mer än nödvändigt. Förutom att kolla på räntor bör du även jämföra villkor. Långivare gör individuella bedömningar vilket innebär att du inte kommer undan personlig kontakt. Om du vill spara tid och undvika kreditupplysningar ska du låta MyLoan hjälpa dig.

Privatlån istället för snabblån

Låt dig inte frestas av möjligheten till snabba pengar. Ett privatlån är alltid ett bättre alternativ än snabblån. Förutom att privatlån har längre ansökningsprocess är den stora skillnaden att snabblån har högre ränta. När du lånar pengar vill du låna till så låg ränta som möjligt - räntan är kostnaden för lånet och du vill förstås inte betala mer än du behöver. Därför är privatlån alltid ett bättre alternativ än snabblån.

Renoveringslån via låneförmedlare

Du ska alltid jämföra lån om du vill ha bästa räntan. Problemet är att varje långivare gör en kreditupplysning och det påverkar din kreditvärdighet negativt. Dessutom är det tidskrävande att jämföra lån och det är inte heller säkert att du har den kunskap som behövs för att förhandla. Om du vill undvika många kreditupplysningar ska du kontakta en låneförmedlare som bara tar en kreditupplysning och förhandlar om räntan åt dig.

MyLoan hjälper dig att samla dyra lån och krediter. Vi jämför och förmedlar lån upp till 500 000 kronor. Perfekt om du vill renovera ditt hus eller din lägenhet. Fördelen med låneförmedlare som MyLoan är att vi bara gör en kreditupplysning. Utifrån din kreditvärdighet förhandlar vi med samarbetspartners för att du ska få bästa möjliga ränta. Våra lånerådgivare förhandlar åt dig utan kostnad.