Kundtjänst 08-51 000 050 Mån – Tor 08:00 – 17:00 Fre 08:00 – 16:00

Samla dyra lån till lägre ränta

Ansök, jämför och låna med oss - kostnadsfritt!

Sedan 2010 har vi hjälpt fler än 300 000 svenskar att jämföra sina lån och krediter. Genom att samla dina lån får du ofta en lägre ränta och på sikt en förbättrad kreditvärdighet. Som en av Sveriges ledande låneförmedlare hjälper vi dig samla dina lån! Ansök, jämför och låna med oss - kostnadsfritt!

    Ett
  1. Låna upp till 500 000 kr från upp till 25 olika långivare
  2. Två
  3. Alla svar inom 24h - första inom några minuter!
  4. Tre
  5. Du kan själv välja erbjudande i din depå

MyLoan
kr
Månadskostnad kr*

Genom att ansöka har jag tagit del av och godkänner MyLoans användaravtal och integritetspolicy.

*) Ett annuitetslån på 100 000 kr, utan avi/uppläggningsavgifter, en återbetalningstid på 10 år med nominell exempelränta 5,65 % (rörlig ränta) ger effektiv ränta 5,80 %. Månadskostnaden blir 1 093 kr (fördelat på 120 betalningstillfällen) och totalt belopp att betala 131 125 kr. Per 2017-09-20.

Allmänt: Erbjudna räntor (inkl. alla avgifter) varierar från lägst 2,95 % till högst 35,70 % per 170920. Räntan är rörlig och sätts av våra samarbetande långivare. Kortast återbetalningstid är 2 år och längsta 15 år.

Samla dina lån trots många förfrågningar

Då du gör en låneansökan genom MyLoan skickas din ansökan till det flertalet långivare som vi samarbetar med. Alla långivarna värderar antalet tidigare kreditupplysningar olika i sin kreditbedömning. För vissa har de större betydelse och för andra mindre betydelse när de ska utvärdera huruvida ett lån ska beviljas och i så fall till vilken ränta. När du jämför lån via oss ökar du därmed möjligheten att hitta den långivare som passar just dina förutsättningar bäst. MyLoans fokus är att hela tiden söka en så bred sammansättning av långivare och banker som möjligt. Detta för att dina förutsättningar att bli beviljad ett lån till en bra ränta ska vara så höga som möjligt.


Lös dyra lån och krediter

Att lösa dyra lån och krediter med ett privatlån gör ofta stor skillnad för hushållsekonomin. På MyLoan hjälper vi dagligen kunder som vill samla ett flertal mindre krediter, sms-lån och andra lån till ett samlat, större privatlån. Genom att samla lån och krediter kan det många gånger vara enklare att få en lägre ränta - och på så sätt sänka månadskostnaden.


Vad är fördelarna med att samla lån och krediter?

Det finns många fördelar med att ersätta och lösa flera smålån och korta krediter med ett större privatlån. Dels förenklar det dina möjligheter att ha en klar bild över dina skulder, dels kan det finnas en ekonomisk fördel då många smålån och korta krediter ofta har höga räntor med fasta avgifter, och dels förbättras din kreditvärdighet vilket ökar dina chanser till att få bättre ränta och villkor i framtiden.

Frågor och svar

Kan man samla lån och dyra krediter?
Ja, man kan samla lån och dyra krediter hos MyLoan. Vi förhandlar med våra samarbetsbanker och tar fram det bästa och billigaste alternativet åt dig. Det tas endast en kreditupplysning via UC (Upplysningscentralen) vilket hjälper dig att behålla din kreditvärdighet.
Kan man samla lån trots många förfrågningar?
Ja, du kan jämföra och samla dina lån trots att du har många förfrågningar. Vi har ett stort urval av samarbetsbanker vilket höjer dina chanser att få ett lån beviljat. Eftersom vi bara gör en kreditkoll behöver du inte vara orolig för att din kreditvärdighet ska påverkas negativt.
Hur samlar jag mina lån på ett ställe?
Du kan samla dina lån genom att skicka in en ansökan till oss. Vi jämför erbjudanden från samarbetsbanker och presenterar det som passar just dig bäst. Banken du slutligen väljer skickar sedan ut ett skuldebrev till dig som du signerar.
Kan jag samla mina lån utan UC?
Du kan inte samla dina lån genom oss utan att ta en UC (kreditupplysning). Då bankerna behöver säkerställa att du både är fri från betalningsanmärkningar och har en deklarerad inkomst måste vi ta en (1) kreditupplysning som bankerna delar på.
Kan jag samla mina lån trots betalningsanmärkning?
Vi samarbetar med flera banker som accepterar att du har en eller fler betalningsanmärkningar. Ta kontakt med oss via e-post eller telefon för mer information. Vi hjälper dig samla dina lån trots att du har en betalningsanmärkning.


Så här funkar det att ansöka om lån via MyLoan!

Kontaktuppgifter

Öppettider

måndag - torsdag
08.00 - 17.00
fredag
08.00 - 16.00

Besöksadress
Grev Turegatan 5
114 46 Stockholm

Postadress
Insplanet AB
Box 26 000
SE-100 41 Stockholm

Telefon
08 - 51 000 050

E-post
info@myloan.se

Fax
08-51 000 001

Vad krävs för att få lån?

För att banker och långivare ska behandla din ansökan måste du:

  • Vara minst 18 år
  • Ha en månadsinkomst på minst 10 000 kr
Se fler frågor och svar

Vilken ränta får jag?

Du måste göra en ansökan för att få reda på vilken ränta du kan få då räntan sätts individuellt av varje bank och långivare utifrån deras kreditbedömning av just dig som låntagare. Det är därför det också är så viktigt att jämföra ett flertal långivare då räntan kan variera stort.

Se fler frågor och svar

Vilka är MyLoan?

Vi har hittills hjälpt 283 651 svenskar till en bättre lånesituation. Vi är en del av Insplanet AB (publ), noterat vid Nasdaq Omx.

Referenser

Så här hjälper vi dig till ett bättre lån

Gör din ansökan

Gör din ansökan

Gör ansökan online via vårt formulär eller kontakta en av våra rådgivare för personlig hjälp till ett nytt lån eller för att samla dina befintliga lån på 08-51 000 050.

Läs mer här

*Svar inom 24 h gäller endast vardagar

Låt långivarna buda

Bankerna och långivarna lämnar sina svar och erbjudanden

Genom vår tjänst görs endast en kreditupplysning men din önskan om lån skickas till flera banker och långivare. Långivarna får möjlighet att inom 24 timmar lämna sitt svar och erbjudande.

Läs mer här

MyLoan

Ta del av och välj det bästa erbjudandet

Samtidigt som du behållit din kreditvärdighet kan du i lugn och ro ta del av alla erbjudanden från våra anslutna banker och långivare, och välja det som är bäst för dig. Erbjudanden gäller i minst 30 dagar.

Läs mer här