Kundtjänst 08-51 000 050 Mån – Tor 08:00 – 17:00 Fre 08:00 – 16:00

Semesterlån till låg ränta

Om du behöver låna pengar till din semester kan du ta ett semesterlån till låg ränta. När långivare bestämmer ränta kollar man på två saker - din betalningsförmåga och din kreditvärdighet. Desto sämre förutsättningar desto högre ränta. Om du vill få den bästa räntan underlättar det om du har fast arbete och få kreditupplysningar. Ett plus är om du har hög lön. Då kan du vara säker på att få ett semesterlån till låg ränta.

Ansök, jämför och låna med oss - kostnadsfritt!

    Ett
  1. Låna upp till 500 000 kr från upp till 30 olika långivare
  2. Två
  3. Alla svar inom 24h - första inom några minuter!
  4. Tre
  5. Du kan själv välja erbjudande i din depå

Vi hjälper dig att jämföra lån!

MyLoan är nu en del av Zmarta.se! Det innebär att vi kan erbjuda dig förmånligare villkor och fler erbjudanden vad gäller privatlån och din totala privatekonomi.

Låna upp till 600 000 kr, få erbjudanden från fler än 30 långivare, alltid gratis och med en enda kreditupplysning.

Klicka här för att göra din jämförelse hos Zmarta

Så här hjälper vi dig till ett bättre lån

Gör din ansökan

Gör din ansökan

Gör ansökan online via vårt formulär eller kontakta en av våra rådgivare för personlig hjälp till ett nytt lån eller för att samla dina befintliga lån på 08-51 000 050. Läs mer här

Läs mer här

*Svar inom 24 h gäller endast vardagar

Låt långivarna buda

Bankerna och långivarna lämnar sina svar och erbjudanden

Genom vår tjänst görs endast en kreditupplysning men din önskan om lån skickas till flera banker och långivare. Långivarna får möjlighet att inom 24 timmar lämna sitt svar och erbjudande.

Läs mer här

MyLoan

Ta del av och välj det bästa erbjudandet

Samtidigt som du behållit din kreditvärdighet kan du i lugn och ro ta del av alla erbjudanden från våra anslutna banker och långivare, och välja det som är bäst för dig. Erbjudanden gäller i minst 30 dagar.

Läs mer här

Hur mycket lån kan jag samla?

Du kan samla befintliga lån, avbetalningsköp, sms lån och krediter upp till totalt 500 000 kr. Understiger dessa det beloppet kan du även ansöka om nytt lån i samband med din ansökan.

Se fler frågor och svar

Vad krävs för att få lån?

För att bankerna och de andra långivarna ska behandla din ansökan måste du:

  • Vara minst 18 år
  • Ha en månadsinkomst på minst 10 000 kr
Se fler frågor och svar

Kostar det något att byta bank eller långivare?

Om du har rörlig ränta på hela ditt lån så tillkommer ingen avgift till din gamla bank eller långivare. Har du bundit en del av ditt lån så tillkommer en avgift, som kallas ränteskillnadsersättning. Att använda sig av MyLoans tjänst är självklart alltid kostnadsfritt!

Se fler frågor och svar

Vad är ett semesterlån?

Semesterlån är privatlån utan säkerhet. Det innebär att du inte behöver lämna din bil, hus eller lägenhet som säkerhet för att ta lånet. Fördelen med privatlån är att du får låna till vad du vill. Till exempel en efterlängtad semester med din familj. Hur mycket ditt semesterlån kostar beror på återbetalningstid och önskat lånebelopp men också på din betalningsförmåga och kreditvärdighet. Räntan är med andra ord individuell.

Jämför semesterlån för bäst ränta

Du ska alltid jämföra olika erbjudanden innan du ansöker om lån. Eftersom räntan är individuell är sannolikheten stor att du får bättre ränta hos några långivare och sämre hos andra. Det långivare tar hänsyn till när de sätter räntan är din betalningsförmåga - dina inkomster och utgifter - och din kreditvärdighet. Hur man bedömer din förmåga att betala skiljer sig och därför ska du alltid jämföra semesterlån för bäst ränta.

Bästa sättet att jämföra semesterlån på är via en låneförmedlare. Fördelen med en låneförmedlare är att man bara en kreditkoll och förhandlar med olika långivare. Det för att du ska få bästa räntan. Låneförmedlare har lång erfarenhet och god kunskap om lån - låneförmedlare har dessutom goda relationer med långivare. Om du jämför på egen hand görs fler än bara en kreditkoll vilket tyvärr påverkar ditt kreditbetyg negativt.

Låna till bröllopsresan

En bröllopsresa gör du förhoppningsvis bara en gång i livet. Därför ska du göra den till en oförglömlig resa. Tyvärr är det inte gratis att gifta sig och det är inte konstigt om pengarna inte räcker till en bröllopsresa. Om pengarna inte räcker är ett alternativ att låna till bröllopsresan. Med ett semesterlån - ett privatlån utan säkerhet - får du både låg ränta och schyssta villkor. Kom ihåg att jämföra erbjudanden från olika långivare!

Realisera drömresan

Har du en resa du vill göra om du vinner pengar? Ett bättre alternativ är att göra din drömresa verklig med ett semesterlån. Innan du gör det behöver du fundera över om din ekonomi tillåter att du tar ett semesterlån för att din drömresa ska bli verklighet - du ska inte låna pengar om du vet att du inte kan betala. Gör en budget och håll dig till den. Jämför olika erbjudanden och välj det privatlån som har bäst ränta och villkor.

Semesterlån istället för snabblån

Ta inte ett snabblån för att finansiera din semester. Det kommer nämligen innebära en onödigt dyr semester. Ett bättre alternativ är att ta ett semesterlån - ett privatlån med lägre ränta. Nackdelen med snabblån är nämligen den höga räntan. Kom ihåg att vara ute i god tid innan din semester om du ska ansöka om ett semesterlån. Ett bra tips är också att jämföra erbjudanden från olika långivare för att få bästa räntan.