Kundtjänst 08-51 000 050 Mån – Tor 08:00 – 17:00 Fre 08:00 – 16:00

Hitta billånet med lägst ränta

Hitta billånet med lägst ränta

Ansök, jämför och låna med oss - kostnadsfritt!

  Ett
 1. Jämför billån upp till 500 000 kr
  från 22 banker och långivare
 2. Två
 3. Dina lånelöften är giltiga i 30 dagar
 4. Tre
 5. Ingen kontantinsats behövs vid köpet

MyLoan
kr
Månadskostnad* kr/mån

Genom att ansöka har jag tagit del av och godkänner MyLoans användaravtal och integritetspolicy.

*) Ett annuitetslån på 100 000 kr, utan avi/uppläggningsavgifter, en återbetalningstid på 10 år med nominell exempelränta 5,65 % (rörlig ränta) ger effektiv ränta 5,80 %. Månadskostnaden blir 1 093 kr (fördelat på 120 betalningstillfällen) och totalt belopp att betala 131 125 kr. Per 2017-09-20.

Allmänt: Erbjudna räntor (inkl. alla avgifter) varierar från lägst 2,95 % till högst 35,70 % per 170920. Räntan är rörlig och sätts av våra samarbetande långivare. Kortast återbetalningstid är 2 år och längsta 15 år.

  Ett
 1. Jämför billån upp till 500 000 kr
  från 22 banker och långivare
 2. Två
 3. Dina lånelöften är
  giltiga i 30 dagar
 4. Tre
 5. Ingen kontantinsats
  behövs vid köpet

Så här hjälper vi dig till ett bättre lån

Gör din ansökan

Gör din ansökan

Gör ansökan online via vårt formulär eller kontakta en av våra rådgivare för personlig hjälp till ett nytt lån eller för att samla dina befintliga lån på 08-51 000 050.

Läs mer här

*Svar inom 24 h gäller endast vardagar

Låt långivarna buda

Bankerna och långivarna lämnar sina svar och erbjudanden

Genom vår tjänst görs endast en kreditupplysning men din önskan om lån skickas till flera banker och långivare. Långivarna får möjlighet att inom 24 timmar lämna sitt svar och erbjudande.

Läs mer här

MyLoan

Ta del av och välj det bästa erbjudandet

Samtidigt som du behållit din kreditvärdighet kan du i lugn och ro ta del av alla erbjudanden från våra anslutna banker och långivare, och välja det som är bäst för dig. Erbjudanden gäller i minst 30 dagar.

Läs mer här

Vad krävs för att få lån?

För att banker och långivare ska behandla din ansökan måste du:

 • Vara minst 18 år
 • Ha en månadsinkomst på minst 10 000 kr
Se fler frågor och svar

Vilken ränta får jag?

Du måste göra en ansökan för att få reda på vilken ränta du kan få då räntan sätts individuellt av varje bank och långivare utifrån deras kreditbedömning av just dig som låntagare. Det är därför det också är så viktigt att jämföra ett flertal långivare då räntan kan variera stort.

Se fler frågor och svar

Vilka är MyLoan?

Vi har hittills hjälpt 283 651 svenskar till en bättre lånesituation. Vi är en del av Insplanet AB (publ), noterat vid Nasdaq Omx.

Referenser

Billiga billån utan kontantinsats

Lån som talas om som billån är ofta samma sak som privatlån. Om du köper en bil av en auktoriserad bilhandlare kan du däremot bli erbjuden ett anpassat billån med bilen som säkerhet. Ett anpassat billån har ofta lägre ränta än ett privatlån.

För att du ska få ett anpassat billån krävs det att du lägger en kontantinsats på mins 20 % hos en auktoriserad handlare. Det kan också finnas krav på hur gammal bilen får vara i slutet på din avbetalningsplan. Privatlån har inte såna krav

Billån som MyLoan jämför och förmedlar är privatlån.

Låna till bil med privatlån

Du är inte ensam om att finansiera ett bilköp med ett privatlån. Det är många som inte vill ha bilen som säkerhet eller saknar pengar till kontantinsats. I många fall handlar det också om att man ska köpa en begagnad bil som är äldre än det anpassade billånet tillåter.

När du tar ett privatlån behöver du inte berätta vad lånet ska användas till. Du behöver inte heller lämna din bil eller bostad som säkerhet. Därför är privatlån ett bra alternativ om du inte får ett anpassat billån hos en auktoriserad bilhandlare

Den stora skillnaden mellan ett anpassat billån och ett privatlån är att privatlån har högre ränta. Det beror på framför allt två saker - att du inte betalar 20 % med egna medel och att du lämnar varken bil eller bostad som säkerhet.

Billån utan fast anställning

Nästan alla långivare kräver att du har fast arbete - men det finns undantag. Dessa långivare lägger inget vikt i om du är fast anställd, har en projektanställning eller vikariat. Istället kollar man på hur efterfrågan är på personal i din bransch.

Om du vill öka chansen att beviljas billån utan fast anställning kan du skicka in din ansökan med en medsökande. Optimalt är om han eller hon har fast jobb och är kreditvärdig. Då kommer långivaren känna sig trygg med att bevilja dig ett lån

Jämför billån

Innan du tecknar ett lån ska du jämföra olika alternativ. Kontakta olika långivare för att jämföra billån. Det som är intressant är vilken ränta och vilka villkor långivare kan erbjuda. Undvik billån med höga räntor och dåliga villkor. Genom att jämföra billån kan du enkelt se vilken långivare som erbjuder bäst ränta och bäst villkor.

Vilken ränta du får beror på vilken betalningsförmåga och kreditvärdighet långivare bedömer att du har. Eftersom långivare gör en subjektiv bedömning kan du få bättre ränta hos några långivare och sämre hos hos andra. Därför ska du alltid jämföra lån.

Billån via låneförmedlare

Nackdelen med att jämföra billån är att varje långivare gör en kreditupplysning. Det är negativt för din kreditvärdighet. Som tur är finns det ett bättre sätt att jämföra lån på - nämligen genom en låneförmedlare. Vi på MyLoan gör bara en kreditkoll innan vi kontaktar olika långivare för att förhandla om räntan i ditt ställe.


Så här funkar det att ansöka om lån via MyLoan!

Kontaktuppgifter

Öppettider

måndag - torsdag
08.00 - 17.00
fredag
08.00 - 16.00

Besöksadress
Grev Turegatan 5
114 46 Stockholm

Postadress
Insplanet AB
Box 26 000
SE-100 41 Stockholm

Telefon
08 - 51 000 050

E-post
info@myloan.se

Fax
08-51 000 001