Kundtjänst 08-51 000 050 Mån – Tor 08:00 – 17:00 Fre 08:00 – 16:00
Låna till bilen med konsument kredit

KonsumentKredit Billån - Konsumentlånet

Med Konsumentlånet hos KonsumentKredit kan man låna pengar till det man för tillfället behöver, såsom en ny och fräsch bil. Det finns således inget billån med bilen som säkerhet, utan KonsumentKredit erbjuder kunder ett privatlån som kan användas till dagslägets behov. Summan ligger mellan 10 000-400 000 kr och ingen säkerhet behövs.

Första året hos KonsumentKredit är helt amorteringsfritt, vilket betyder att man kan vänta ett helt år på att börja betala av på själva lånet. Vill man lösa in lånet i förtid eller extraamortera, så är detta kostnadsfritt. Som låntagare har man även möjlighet att teckna en låneförsäkring som ger en ökad trygghet, enligt många.

Räntan på ett billån/privatlån hos KonsumentKredit

Den ränta som KonsumentKredit sätter är alltid rörlig och individuell. Den ligger mellan 3,95–14,95% och bestäms utifrån kreditupplysningens svar samt den egna ekonomiska förutsättningen. Förutom ränta får man som kund även förvänta sig en uppläggningsavgift på 429 kr, medans aviavgiften är 0 kr om det sker via autogiro.

När man ansöker ska man också veta att det är en fördel att delge en medsökande då räntan kan bli lägre. Detta är givetvis inget krav, men en fördel om man så vill. Det är värt att nämna att betalningsanmärkningar och skulder hos Kronofogden, ofta medför ett negativt svar när man vill ta lån hos KonsumentKredit.

Låneprocessen hos KonsumentKredit

I vanliga fall är låneprocessen enkel när man vill låna pengar till ett billån eller andra privata ärenden. Så är även fallet hos KonsumentKredit, då man enkelt och bekvämt ansöker online och får svar i stort sett med detsamma. Är man dessutom en redan befintlig kund, loggar man in och ansöker via sitt konto.

När ansökan är inskickad, kreditupplysningen är gjord och svaret är positivt - så kan man förvänta sig att pengarna är på bankkontot inom 3 bankdagar. Signerar gör man i vanlig ordning med sitt Bank-id. Ansökningsformuläret hos KonsumentKredit är ganska utförligt, så att långivaren får in alla nödvändiga upplysningar för att ta ett bra beslut.

Vilken ränta kan jag få hos KonsumentKredit?

Det sätts alltid en individuell ränta hos KonsumentKredit som ligger mellan 3,95–14,95%. Den slutliga räntesatsen bestäms när en kreditupplysning har tagits på kunden. Vill man ta chansen att få en bättre ränta så kan man ansöka om Konsumentlånet med en medsökande person, även om detta inte är någon garanti.

Vad krävs för att få låna hos KonsumentKredit?

För att få det där positiva beskedet beträffande Konsumentlånet hos KonsumentKredit, så måste man ha fyllt 20 år, vara skuldfri och utan betalningsanmärkningar, samt ha en fast årsinkomst på minst 125 000 kr. Man måste samtidigt ha varit folkbokförd i Sverige i minst 3 år.

Hur lång tid tar det att få pengarna när jag lånar via KonsumentKredit?

Det tar cirka 3 bankdagar innan pengarna är på bankkontot, från och med det datum som man fått sin låneansökan godkänd och påskriven. Eftersom hela processen sker online och ingen postutdelning krävs, så går det betydligt snabbare än vanligt.

KonsumentKredit erbjuder privatlån för att köpa en ny bil

Hos KonsumentKredit kan du ansöka om Konsumentlånet för att använda det till bilköp. Det fungerar således lika bra som ett billån utan en kontantinsats.Vi hjälper dig att jämföra lån!

MyLoan är nu en del av Zmarta.se! Det innebär att vi kan erbjuda dig förmånligare villkor och fler erbjudanden vad gäller privatlån och din totala privatekonomi.

Låna upp till 600 000 kr, få erbjudanden från fler än 30 långivare, alltid gratis och med en enda kreditupplysning.

Klicka här för att göra din jämförelse hos Zmarta