Kundtjänst 08-51 000 050 Mån – Tor 08:00 – 17:00 Fre 08:00 – 16:00
Låna till bilen med nordnet

Nordnet Billån

Hos Nordnet kan man ansöka om ett privatlån för att genomföra drömköpet av sin favoritbil. Lånet är inget billån utan ett vanligt privatlån som Nordnet benämner "Toppenlånet". Man erbjuds då ansöka om ett lån mellan 20 000-500 000 kr utan att behöva ställa något i säkerhet eller betala kontantinsats.

Första året är amorteringsfritt, vilket innebär att man inte börjar betala av på sitt lån förrän nästkommande år. Betalar man med autogiro är det dessutom avgiftsfritt. Med Toppenlånet kan ett projekt förverkligas, likaväl som ett bilköp kan göras. Det går också att utöka ett redan befintligt lån. Återbetalningstiden varierar från 2-15 år.

Om Nordnets ränta vid lån

Nordnet tillämpar en rörlig ränta som bestäms när låntagarens individuella, ekonomiska situation uppdagas samt när en kreditupplysning har gjorts. Räntesatsen sträcker sig från 2,95% - 9,90% och en uppläggningsavgift tillkommer alltid med 429 kr. Dock är aviavgiften slopad om lånet betalas med autogiro. Månadskostnaden beräknas på en exempelränta hos Nordnet, på 3,85 %.

Nordnet vill vara en aktör som erbjuder kunder de bästa förmånerna och räntorna på marknaden, men för att kunna göra detta så ställer de också högre krav på sina kunder, vad återbetalningsförmåga beträffar. Ingen säkerhet krävs men det kan vara smart att använda sig av en medsökande för bättre villkor osv.

Låna hos Nordnet

Oavsett om man sett ut sin drömbil eller inte, så kan man ansöka om Toppenlånet hos Nordnet. Man fyller då i låneansökan online och skickar in den för granskning och kreditupplysning. Om man vill så kan man först göra en liten preliminär beräkning på månadskostnader, tack vare den effektiva lånesnurran på hemsidan.

När ansökan är inskickad dröjer svaret inte länge. Oftast får man svar samma dag, såvida inte någonting fattas. Har man frågor så går det bra att ringa eller maila först. För att få sina pengar utbetalda, så fyller man i bankkontonummer på ansökan och skriver under och skickar in skuldebrevet. Efter detta tar det cirka 3 bankdagar.

Vilken ränta kan jag få hos Nordnet?

Räntan hos Nordnet är rörlig och kan höjas och sänkas i enlighet med de allmänna villkoren som gäller. Den ränta som för stunden tillämpas, ligger mellan 2,95% - 9,90% och bestäms för varje individ som söker lån. Man ska heller inte glömma uppläggningsavgiften på 429 kr som tillkommer.

Vad krävs för att få låna hos Nordnet?

För att kunna ansöka om privatlånet som sedan kan användas till bilköpet, så måste man vara minst 25 år gammal, vara fri från betalningsanmärkningar och skulder, ha haft en inkomst i Sverige i minst 3 år samt ha en fast årsinkomst på ett minimum av 250 000 kr.

Hur lång tid tar det att få pengarna när jag lånar via Nordnet?

Det brukar ta cirka 3 bankdagar från och med det datum som Nordnet har fått in ett undertecknat skuldebrev från dig. För att få pengarna krävs det också att du fyller i ditt bankkontonummer i låneansökan, så att Nordnet kan betala ut direkt.

Nordnet erbjuder kunder "Toppenlånet" för att köpa ny bil

Nordnet har inget direkt billån, utan du kan ansöka om ett privatlån som sträcker sig mellan 20 000-500 000 kr. Dock är kraven för att ansöka, ganska höga.

Vi hjälper dig att jämföra lån!

MyLoan är nu en del av Zmarta.se! Det innebär att vi kan erbjuda dig förmånligare villkor och fler erbjudanden vad gäller privatlån och din totala privatekonomi.

Låna upp till 600 000 kr, få erbjudanden från fler än 30 långivare, alltid gratis och med en enda kreditupplysning.

Klicka här för att göra din jämförelse hos Zmarta