Kundtjänst 08-51 000 050 Mån – Tor 08:00 – 17:00 Fre 08:00 – 16:00
Beräkna ditt lån!
kr

0 kr/månad

Credway

Credway hör till en av finansbolaget Northmills varumärken. Credway är en långivare som lanserades 2015 och erbjuder kunderna lån i form av konsumentkrediter. Det går enkelt att ansöka om Credways lån genom att skicka in en ansökan direkt via hemsidan eller genom att ringa. Alla ansökningar behandlas genast under Credway öppettider, dessa hittar du på hemsidan. Lämnar man in en ansökan utöver öppettiderna, behandlas den genast följande morgon. På hemsidan kan du enkelt göra en gratis låneansökan. Lånebeskedet får du genast utan några dolda utgifter. När du har fått en godkänd kreditansökan kan du välja om du vill lyfta hela krediten på en gång eller lyfta endast delar av krediten. Du betalar bara för det du använder och månadsräntan på konsumentkrediten är 2,42 %.


Credway i korthet

Credway är en svensk långivare som inledde sin verksamhet i slutet av 2015. Långivaren är ett dotterbolag till Northmill AB som också äger andra långivare som till exempel Credigo och Easycredit. Det här är ett företag som tidigt såg möjligheterna i att kombinera ny teknik med finans, så kallad "fintech". Deras kärnverksamhet bygger på just detta genom exempelvis kredit- och långivande. Det som skiljer Credway från många andra långivare är den låga räntekostnaden. Om du har en betalningsanmärkning så kommer du inte, i skrivande stund, att hitta en mer fördelaktig ränta någon annanstans så länge det rör sig om ett litet lån. För att verkligen belysa den här skillnaden ger de ut en räntegaranti - det innebär att om du hittar en lägre ränta någon annanstans så sänker de din ränta för att matcha den.

Antalet anställda på Northmill AB uppgick 2016 till 28 personer. När det gäller öppettider kan du ansöka om lån dygnet runt då processen är automatiserad. Har du frågor går det bra att ta kontakt via telefon, e-post eller live chatt. Observera dock att Credway öppettider är inom viss tidsram. När du är kund hos långivaren kan du gå in på Credway "mina sidor" för att få en överblick över dina lån, din ränta och dina betalningar. På hemsidan kan du också hitta svar på de vanligaste frågorna som kan löna sig att läsa igenom innan du kontaktar kundtjänst, det är möjligt att du genast får svar på frågan där.


Vilken typ av lån erbjuds?

Det går enkelt att ansöka om ett lån från Credway genom att ringa eller lämna in en gratis ansökan via hemsidan. Oavsett hur man väljer att ansöka får man besked inom några sekunder. Alla låneansökningar behandlas direkt under Credway öppettider, måndag till fredag 7-21, samt lördag till söndag, 10-18. Ansökningar som lämnats in utöver öppettiderna hanteras följande morgon. Kundtjänst går att nå via telefon, chatt och e-post. Krediten kan uppgå till 30 000 kronor och du får tillgång till pengar som du endast betalar för när du använder. Som låntagare går det bra att välja om du vill lyfta hela krediten genast eller att använda endast delar av den. Som lånetagare betalar du endast ränta på ditt lån, inga övriga dolda kostnader tillkommer. Vill man jämföra olika sorters lån går det bra att lämna in en ansökan hos oss på MyLoan, så hjälper vi dig att jämföra låneerbjudanden från olika aktörer.


Som ett kreditkort utan kort

För tillfället erbjuder Credway inga egentliga kreditkort. Det godkända konsumtionslånet fungerar däremot som ett kreditkort. Genom att logga in på credway mina sidor kan du lyfta delar av lånet eller hela lånebeloppet på en gång, helt efter ditt eget behov. Det går alltid att logga in på dina sidor även om det är utanför Credways öppettider. Vill man jämföra olika krediter går det bra att lämna in en enda ansökan hos Myloan. MyLoan är en låneförmedlare som samlar in flera låneerbjudanden på ett ställe så att du i lugn och ro kan bekanta dig med de olika bankerna och deras erbjudanden. Det lönar sig också att jämföra olika kreditkorts villkor och ränta om man tänkt ansöka om ett sådant. Beroende på hur stort kreditbelopp man tänkt ansöka om lönar det sig alltid att jämföra alla erbjudanden.


Vill man göra en jämförelse bland flera olika långivare går det enkelt genom att lämna in en gemensam ansökan till oss på MyLoan. Inom ett dygn får man svar från upptill 25 lånegivare, helt kostnadsfritt. Räntorna på lånen varierar och sätts individuellt av varje bank och långivare utifrån deras kreditbedömning av dig. MyLoan står under Finansinspektionens tillsyn och har tillstånd att bedriva låne- och försäkringsförmedling. För att ansöka om lån bör man vara minst 18 år och ha en månadsinkomst på minst 10 000 kronor.


Logga in på mina sidor hos Credway

Efter att din låneansökan har godkänts och betalats ut har du blivit kund hos Credway. Långivaren har gjort den enkelt för dig att lyfta pengar samt hålla koll på din kredit genom att du kan logga in på credway mina sidor. Det går enkelt att logga in på sina egna sidor med Mobilt BankID eller med hjälp av ett lösenord. Har du glömt ditt lösenord går det alltid att begära om ett nytt som skickas till dig på ett säkert och snabbt sätt. När du loggat in på dina sidor kan du göra ett uttag, höja din kreditgräns, ändra dina personliga inställningar, se fakturor eller komma åt dokument såsom kreditavtal och ditt årliga räntebesked. Det går alltid att logga in på mina sidor utöver Credway öppettider. Nu är det även möjligt att sköta sina låneärenden i Credways app.


Credway finns där för sina kunder

Det går bra att kontakta Credway kundtjänst via telefon, chatt eller e-post. Credway öppettider är Måndag- Fredag 7.00 - 21.00 och Lördag- Söndag 10.00 - 18.00. Under öppettiderna behandlas samtliga ärenden genast. Övriga ärenden behandlas följande morgon. Om man vill lämna ett ringbud går det också bra, långivaren ringer upp dig, under öppettiderna, inom 10 minuter efter att du gjort en begäran. Genom att kontakta kundtjänst får du svar på dina frågor angående Credway lån, Credway ränta och mycket mera. Hos oss på MyLoan kan du få svar direkt från flera olika banker och långivare och i takt med att erbjudanden kommer in samlas dessa på ett och samma ställe där du på ett enkelt sätt i lugn och ro kan jämföra de olika alternativen. Önskar du rådgivning kan du begära hjälp av våra erfarna lånehandläggare för att hjälpa dig i ditt val av låneerbjudande.


FAQ

Credway är en av finansbolaget Northmills varumärken. Northmill grundades i Stockholm 2006 och har under åren utökat sina kredittjänster med flera varumärken som Easycredit, Credigo och Credway. Credway lanserades 2015 och är Nortmills nyaste varumärke.
Credway ägs av finansbolaget Northmill som grundades i Stockholm år 2006. Northmill hade för avsikt, med sina krediterbjudanden, att underlätta vardagsekonomin för svenskarna på ett sätt som de flesta traditionella långivare inte kunde eller ville göra. Idag har Northmill över 250 000 nöjda kunder.
Credway erbjuder sina kunder alla tjänster via nätet. Du kan ta kontakt till Credways kundtjänst via telefon, chatt eller e-post. Uppgifter om kundtjänst finns på Credways hemsidor. Är du redan låntagare hos Credway kan du enkelt sköta dina ärenden via mina sidor eller i vår app.
Credways kundtjänst går att nå via telefon, chatt eller e-post. Kundtjänsten har öppet måndag till fredag 07.00- 21.00 och lördag till söndag kl. 10.00- 18.00. Information om avvikande öppettider, vid till exempel helger, går att hitta på hemsidan.
Det är högsta prioritet för Credway att alla kunder skall känna sig trygga när de lämnar sina personuppgifter. Credway jobbar ständigt och medvetet med informationssäkerhet. Vid genomförd kreditansökan registreras och sparas din ip-adress, endast för att lämnas ut till Polisen vid konstaterat bedrägeriförsök.
Credway är en långivare som erbjuder konsumentkrediter av olika storlek. Credways krediter innehåller endast ränta och inga övriga kostnader. Vill man spara på onödiga utgifter är Credway konsumentkredit ett bra alternativ att välja då man behöver ett lån.
Credway erbjuder konsumtionslån av olika storlek. Beroende på den personliga kreditbedömningen kan lånet variera från 1 000 till 30 000 kronor. Lånet är en kredit och som konsument kan man välja att lyfta hela krediten på en gång eller endast delar av krediten.
Det bästa med Credway är att konsumentkrediten endast har en enda ränta och inga övriga utgifter tillkommer på lånet. Räntan består av en månadsränta på 2,17 % för samtliga lån. Den effektiva årsräntan på lånet är 29,33 %.
Credway har nyligen lanserat sin nya app, Credway app. I appen kan man enkelt sköta ärenden som annars sköts på mina sidor. Appen går enkelt att ladda ner till din mobil eller surfplatta både från iOS och Android.
Har du frågor och behöver hjälp av kundtjänst går det bra att ringa, använda chatten eller skicka e-post. Chatten går enkelt att nå på hemsidan nere på sidan genom en liten balk man kan trycka på för att öppna chattrutan.
Kontaktuppgifter

Öppettider

måndag - torsdag
08.00 - 17.00
fredag
08.00 - 16.00

Besöksadress
Grev Turegatan 5
114 46 Stockholm

Postadress
Insplanet AB
Box 26 000
SE-100 41 Stockholm

Telefon
08 - 51 000 050

E-post
info@myloan.se

Fax
08-51 000 001