Kundtjänst 08-51 000 050 Mån – Tor 08:00 – 17:00 Fre 08:00 – 16:00

Hitta bäst ränta på ditt lån!

Ansök, jämför & låna pengar - kostnadsfritt

Sedan 2010 har vi hjälpt fler än 300 000 svenskar att jämföra och hitta ett nytt bättre lån. Privatlån kan i princip användas till vad som helst, t.ex renovering, resor, eller annat. Som en av Sveriges ledande låneförmedlare hjälper vi dig när du vill låna pengar! Ansök, jämför och låna med oss - kostnadsfritt!

  Ett
 1. Låna upp till 500 000 kr från upp till
  30 olika långivare med endast 1 UC
 2. Två
 3. Alla svar inom 24 timmar -
  första inom några minuter!
 4. Tre
 5. Du kan själv välja
  erbjudande i din depå

Vi hjälper dig att jämföra lån!

MyLoan är nu en del av Zmarta.se! Det innebär att vi kan erbjuda dig förmånligare villkor och fler erbjudanden vad gäller privatlån och din totala privatekonomi.

Låna upp till 600 000 kr, få erbjudanden från fler än 30 långivare, alltid gratis och med en enda kreditupplysning.

Klicka här för att göra din jämförelse hos Zmarta

Varför ska jag jämföra flera banker och långivare?

Långivarnas villkor, såsom t.ex. ränta och amorteringsperiod, skiljer sig åt mellan olika aktörer och sätts alltid individuellt utifrån just din privatekonomiska situation. Likaså skiljer sig långivarna åt i deras krav på dig som låntagare och hur de bedömer din kreditvärdighet, vilket påverkar om du blir beviljad ett privatlån eller inte. MyLoan samarbetar med ett flertal banker och långivare och kreditinstitut och kan på så sätt öka chanserna att hitta det bästa lånet för just dig.

Att jämföra lån och långivarna på egen hand kan vara både tidskrävande och krångligt. Varje gång du ansöker om ett privatlån hos en annan bank eller långivare görs en kreditupplysning på dig vilket försämrar din kreditvärdighet. Detta kan göra det svårare för dig att få ett lån beviljat och kan även minska dina chanser till att få bra lånevillkor. Här kan vi på MyLoan hjälpa dig genom att enkelt, tryggt och kostnadsfritt jämföra olika banker och långivares räntor och villkor så att du får ett så förmånligt lån som möjligt.


Låna pengar till bästa räntan

Med vår tjänst görs bara en kreditupplysning via UC (Upplysningscentralen) men din ansökan skickas till flera banker och långivare på en gång, utan att du behöva lägga en massa tid på att göra en ny ansökan för varje bank eller långivare. Genom att använda MyLoan vet också långivarna om att du ansöker om lån hos flera långivare och att de därmed har konkurrens om dig som lånekund. På detta sätt ökar du dina möjligheter till att hitta lånet med bäst ränta utifrån dina specifika förutsättningar.

Hos oss på MyLoan får du oftast svar direkt från flera banker eller långivare och i takt med att ytterligare erbjudanden inkommer samlas dessa på ett och samma ställe där du på ett enkelt sätt kan logga in och i lugn och ro jämföra de olika alternativen och välja det som passar dig. Önskar du rådgivning kan våra erfarna lånehandläggare hjälpa dig i ditt val av låneerbjudande. Ansök nu och låt oss hjälpa dig att hitta ditt bästa privatlån - du får svar inom 24 timmar!


Låna 10 000 – 500 000

Genom MyLoan kan du ansöka om lån från 10 000 kronor, som kanske är lösningen för familjesemestern, ända upp till 500 000 kronor för att renovera eller köpa en bil. Nedan finns mer information och exempel på kalkyler för våra populäraste lånebelopp.

Läs mer här!

 • Låna 10 000 kr
 • Låna 25 000 kr
 • Låna 50 000 kr
 • Låna 100 000 kr
 • Låna 150 000 kr
 • Låna 500 000 kr
 • Frågor och svar

  Vad är ett privatlån?
  Ett privatlån är ett lån utan säkerhet. Det innebär att långivaren inte behöver någon säkerhet, såsom en bil eller ett hus, som är kopplat till lånet i fråga. Som låntagare betalar man heller ingen kontantinsats för lånet, och man är heller inte skyldig att ange vad lånet ska användas till.
  Hur stort privatlån kan man få?
  Hur stort privatlån man kan få beror helt på vilka förutsättningar man har i sin privatekonomi, men också vad man är beredd att betala för lånet i fråga. Via oss på MyLoan kan man ansöka om upp till 500 000 kronor i privatlån.
  Vad kostar ett privatlån?
  För ett privatlån betalar man ränta och vad den hamnar på beror på vilken kreditvärdighet man har. Detta tar de olika långivarna reda på genom den kreditupplysning som görs i samband med en låneansökan. Därefter fastställs den ränta som respektive långivare kan erbjuda för lånet i fråga.
  Hur snabbt får man pengarna vid ett privatlån?
  Från det att man ansökt om ett lån till att pengarna är inne på kontot, kan man räkna med ungefär fem arbetsdagar. Låneansökan ska behandlas av långivarna, följt av att låntagaren accepterar något av de lån som föreslås. Därefter har olika banker olika långa utbetalningstider.
  Vilket privatlån är bäst?
  Vilket privatlån som är bäst är omöjligt att säga. Det som går att konstatera är att det alltid lönar sig att jämföra olika alternativ innan man väljer att teckna - och vi på MyLoan finns här för den som vill ansöka om lån hos ett tjugotal olika långivare men samtidigt bara få en enda kreditupplysning från UC.

  Så funkar det att låna pengar med MyLoan

   Ett
  1. Låna upp till 500 000 kr från upp till 30 olika långivare
  2. Två
  3. Alla svar inom 24h - första inom några minuter!
  4. Tre
  5. Du kan själv välja erbjudande i din depå

  Vad krävs för att få lån?

  För att banker och långivare ska behandla din ansökan måste du:

  • Vara minst 18 år
  • Ha en månadsinkomst på minst 10 000 kr
  Se fler frågor och svar

  Vilken ränta får jag?

  Du måste göra en ansökan för att få reda på vilken ränta du kan få då räntan sätts individuellt av varje bank och långivare utifrån deras kreditbedömning av just dig som låntagare. Det är därför det också är så viktigt att jämföra ett flertal långivare då räntan kan variera stort.

  Se fler frågor och svar

  Vilka är MyLoan?

  Vi har hittills hjälpt 283 651 svenskar till en bättre lånesituation. Vi är en del av Insplanet AB (publ), noterat vid Nasdaq Omx.

  Referenser

  Så här hjälper vi dig till ett bättre lån

  Gör din ansökan

  Gör din ansökan

  Gör ansökan online via vårt formulär eller kontakta en av våra rådgivare för personlig hjälp till ett nytt lån eller för att samla dina befintliga lån på 08-51 000 050.

  Läs mer här

  *Svar inom 24 h gäller endast vardagar

  Låt långivarna buda

  Bankerna och långivarna lämnar sina svar och erbjudanden

  Genom vår tjänst görs endast en kreditupplysning men din önskan om lån skickas till flera banker och långivare. Långivarna får möjlighet att inom 24 timmar lämna sitt svar och erbjudande.

  Läs mer här

  MyLoan

  Ta del av och välj det bästa erbjudandet

  Samtidigt som du behållit din kreditvärdighet kan du i lugn och ro ta del av alla erbjudanden från våra anslutna banker och långivare, och välja det som är bäst för dig. Erbjudanden gäller i minst 30 dagar.

  Läs mer här